Zostało im trochę przędzy z lila i jakies niebieskiej może z rybek no wyszedł lilla-azzuro.
Nuuuuda.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ładniutkie i drogie więc pewnie grube, szkoda że tylko 6
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Przy tej cenie,powinni puścić coś grubego..
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Ja już zaczynam nie rozróżniac tych ostatnich nowości i "limitów". Ciągle te same kolory i w dodatku nie moje![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
a a propo czerwonego, to są gdzieś "nasze" foty? bo widziałam tylko Didkowe, a te, wiadomo przekłamana na max
A są tutaj
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Agut chodzi mi o to, ze za taką kase jako kupujący oczekuje czegos grubszego,a nie cienizny![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
dla mnie te ostatnio wydane indio takie same są, prosze o foty porównawcze
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ta ostatnia inwazja fioletów przypomina mi zeszłoroczne 3 lny: ficus, amazonas i eibe.
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
Na tbw stawiaja na niebieskie 50%, bo dawno nic niebieskiego nie było, a z pozostałą po tym indio nitka muszą coś zrobić![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®