Jako, że rybkom już dawno dałam się złowić wklejam fotkę swoich
na górze rybuchny wełniane, na dole lniane.
Wełniane to po prostu bajka, grubsze, mięsiste i bardzo nośne szczególnie przy ciężkim dziecku. Ta chusta wspaniale pracuje po skosach.
Lniane to prawdziwe złote rybki w morskich falach. Mieniące się i połyskująca jak Jim, albo nawet bardziej, wspaniały efekt. Są cienkie, mną się jak cholera, ale jednocześnie pięknie się wiążą. Moim zdaniem to idealna cienka chusta na lato nawet dla cięższych dzieci.
Bawełniane jeszcze do mnie nie dopłynęły więc porównania nie mam.
można te lniane jeszcze gdziekolwiek kupić?
piękne są, ja je chce![]()
Ostatnio edytowane przez belfe ; 16-03-2010 o 16:41
raczej musiałabym mieć 6
a ta 5 nowa?
To ja chce wiedziec, gdzie jest 5!
no to podaj mi prosze namiar na tą5
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Aneczko z Tulikowa ja chyba coś poknociłam, rybki wełniane są te jaśniejsze czy ciemniejsze?
Bo zdjęcia są na odwrót i zasugerowałam się tym drugim i chyba pomieszałam
nie chcesz się przypadkiem pozbyć tych wełnianych?
......
Już wiem że pomieszałam , chodzi mi o te z wełną te jaśniejsze - śliczne są![]()
Ostatnio edytowane przez belfe ; 16-03-2010 o 22:57