ja tyż pierwsza i oprócz jednej "nawróconej" (chustomamy, tóra jest też tutajzresztą) nie mam nikogo innego na wielo "nawróconego".
jak się weźmie pod uwagę, że pieluszki wielo są w różnych cenach od chyba 35 zl za sztukę to naprawdę wliczając pranie mam wrażenie,że to tańsze (mimo ostatniego rachunku za wodę)
a co do odpieluchowania-jesteśmy na EC od trzeciego miesiąca i od kilku ostatnich tygodni... oprócz kup zero współpracya wydawało mi się, że Młody odpieluchowany już na stałe po lecie był...
![]()

)
a wydawało mi się, że Młody odpieluchowany już na stałe po lecie był...

Odpowiedz z cytatem
Od razu zaczęła litanię, że dziecko będzie miało non stop odparzoną pupę i zniszczy (zasika) mi materac w łóżeczku i ubranka, bo przecież nie będę go w CERACIE trzymać... Nic nie dała sobie wytłumaczyć i szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens ją do czegokolwiek przekonywać. Tylko, że jak czasem będzie musiała się małą zająć, to chcąc - nie chcąc - będzie musiała zaakceptować mój wybór... Ech...

)

(ledwo odpieluchowała małą w wieku 2,5 lat, ale ja się nie znam, więc się nie mądrzę, może tak jest?). No i jazda na mnie-bratowa popatrzyła
z litością: "nie wiesz co cię czeka po porodzie no i jeszcze: pranie, gotowanie, prasowanie, ta okropna tetra, horror itp." Więc tłumaczę po kolei, że: to oszczędność (no niby jak jak jedna AIO kosztuje tyle co paka pampków?), ochrona środowiska, nie mam co ze śmieciami zrobić, dla dziecka zdrowiej... nic nie dociera
Brat zrobił