Dziewczyny nie bójcie sie nosić w niej 12-13kg dzieci!!! Moja Zoja waży coś koło 13kg i chusta to wytrzymuje
Chusta jest cienka ale len bardzo wytrzymały mimo iż wydaje się delikatny.
Zresztą zależy mi na tym aby właśnie przetestować chustę w różnych warunkachi w razie czego zidentyfikowac jej słabsze punkty
![]()

i w razie czego zidentyfikowac jej słabsze punkty
Odpowiedz z cytatem
Mamusia Bibusia i Niuniusia 

Młoda waży nie całe 9 kg, ale troszkę się bałam tej cienkości... Na początek "zjeżyły" mnie małe kółka - przywykłam do L, ale materiał świetnie się układał i dociągał... Młoda siedziała zadowolona (bo blisko mamy), a ja mogłam ją tulić i mieć troszkę swobody działania.

M. X.08 

nigdy wcześniej nie miałam żadnej w łapach i bałam się dociągania. len dociąga się bajecznie łatwo. 

kółka miałam na szyi, chusty nie mogłam opuścić na ramię no po prostu pierdoła do kwadratu 

), napiszę tylko ciekawym, że w starciu z Vombati przegrał z kretesem. Sceptycznych zapewniam, że zakładałam go prawidłowo.

.
. Dobór kolorystyczny, artystyczne przeszycia, zakładeczki...ach i och (zwłaszcza po wypranui i odprasowaniu)...
. Niewprawiony M poprawił i było już super (czyli obsługa nie jest skomplikowana)