Co o tym myslicie? Na razie mam LLamb elastyczna, ale szukam pilnie tkanej, a poniewaz sie jej boje () szukam jakiejs takiej latwej na poczatek. Myslalam o Nati, ale ta LL bambusowa ma takie sliczne kolory...
Co o tym myslicie? Na razie mam LLamb elastyczna, ale szukam pilnie tkanej, a poniewaz sie jej boje () szukam jakiejs takiej latwej na poczatek. Myslalam o Nati, ale ta LL bambusowa ma takie sliczne kolory...
Miałam przyjemność z LL bambusem. Fakt, że jest z bambusem nie powoduje że chusta sama się wiążeTak samo trzeba dociągnąć i starannie zawiązać. Ale bambus powoduje że chusta od nowości jest zdecydowanie bardziej miękka, delikatniejsza w dotyku.
No i te kolory! Oprócz Tęczowej mają w ofercie także Tropikalną, ale jeszcze nie ma fotek. Jutro przy świetle dziennym zrobię parę to pokażę.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
marzy mi sie wlasnie ten teczowy...
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
o, też jestem ciekawa tropikalnej
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci