mam faleale odlot
a jeszcze po praniu napuchną![]()
mam faleale odlot
a jeszcze po praniu napuchną![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
pragnę dodać, że jak dla mnie wełniane ptaszyska noszą świetnie. Jestem pod wrażeniem, odejmują kilogramy jak nic, tym bardziej że moje dziecię przekroczyło magiczną granicę wagi 10kg i zaczynam czuć to tu i ówdzie
jak mi mój aparat łaskawie pozwoli, i zadziała, to jakieś fotki się znajdą![]()
łaskawy ten mój aparat
to w świetle dziennym
w sztucznym
![]()
Mnie się te chusty nieziemsko podobają i to niezależnie od zdjęcia.
Sylvetta, pięknie Ci w tych ptaszorach. Nie kupiłam ich, a kolor i wzór mój, teraz bardzo, bardzo cierpię...
U mnie koncowka ciązy, wiec ja sie nie motalam ale męzyk sie zamotal i mowi ze cięzaru cory (12 kg) wcale nie czuje![]()
Ania - żona i matka trójeczki rozrabiaków
Wklejam fory moich boskich fal, nie przypuszczałam, że kiedyś jeszcze kupię taką chustę, ale wierzcie mi wełniane są wyjątkowe
A tu skowrony dla porównania, choć już się nimi chwaliłam w innym wątku. Zrobione dokładnie z tych samych nitek, ale zupełnie różne. Jak dla mnie fale wygrywają
![]()
Aaaaaaa! Drugie zdjęcia miód malyna!!!
Obie chusty sa bombowe, ja chyba wole ptaszki, ale moja ocena jest totalnie subiektywna i sie nie liczy bo ja mam ptice!![]()
Aniu dzięki za cudne foty!!!! Pięknie Wam w tych falachFajnie sprawić komuś radość. Ja ostatnio nie rozstaje się z moim zimowym tulikiem, a drugi wypatruje wiosny
![]()
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Piękne zdjęcia...
I cudne te ptaszki!
A czy mógłby ktoś porównać ich grubość i nośność z pawiami albo konopnym indio? Są tak pomiędzy?
A dziobią Was wełniście?
Noe (2.5.9)
Pawie to cienizna przy skowronach. Mam wrażenie że konopie są również nieco cieńsze, ale głowy nie daje. Ptaki są od nich zupełnie inaczej tkane - ściśle no i są gładkie. Moim zdaniem to kawał porządnie noszącej szmatyMnie nie gryzie.
Dla porównania czerwieni didka wklejam fotkę, wydajemi się że kolory są dosyć ładnie oddane. Wszystkie szmaty to wełny![]()
![]()
fajne te wełniaczki tylko coś bure te czerwienie didkowe. żadne czerwienie właściwie. a mi się tak marzy coś energetycznego. eh.
no i nie wiem czy brać fale![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Aniu,piękne fotki![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Aniu, bardzo fajna, porównawcza fotka. z tych wełniaczków najbardziej podoba mi się nino i aare...![]()
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08