babylonia!
Inka ostatnio oklepana
a Toskania taka... hm... zielona![]()
babylonia!
Inka ostatnio oklepana
a Toskania taka... hm... zielona![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
to ja tez babylonia![]()
no i masz babo placek!
Już wiem dlaczego macie takie pokaźne stosiki, a jeszcze wczoraj ciężko mi było to zrozumieć![]()
no właśnie - w takich kolorach jej najlepiej
Babylonia jednak nie - i ja i Pola w tych kolorach kiepsko wyglądamy chyba.
A więc albo Inka, albo:
Girasol
Nati - ale ciemniejsza zieleń
gdzieś na żywo ją znalazłam na focie i jest śliczna!
A które kolory najbardziej Ci odpowiadają?
Z tych trzech wybrałabym Inke lub Girsola..lub inny kolor Nati![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
ja bym inkę wybrała-piękna chusta i wydaje mi się, że nigdy się nie znudzi, chociaż....
najlepiej by było Inkę - grubsza, plus jakąś cieńszą, na noszenie po domu i na lato.
Chciałabym zielenie, ale ciepłe. Nie khaki, nie zgniłe, trawiastą, przyjemną zieleń. No i koniecznie paski, bo ja bez pasków żyć nie mogę
znalazłam w sieci taką fotkę - zakryłam elementy personalne
wygląda mi to na Nati amazonię i podoba mi się baaardzo!
![]()
Zara Fresh!!!!!!!
Tylko te paski takie mało widoczne![]()
mycha jest superwez inkeee.jak ci sie znudzi to bezproblemowo znajdziesz chętną do kupna lub zamiany
edit:cos mi popitoliło posta hehe
cudna ta twoje Królewnaładnie jej w Ince, w zielonosciach też bedzie pięknie z tymi jej oczyskami
a zdanie "nie planuje dużego stosiku" mnie rozsmieszyłooj, nie jedna taką deklarację słyszelismy
![]()
Moim zdaniem jest ciemniejsza, a to na zdjęciu to mi troszke przypomina Hoppa Limę.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ja ekspertem nie jestem ale wydaje mi się że te pasy powinnaś skrzyżować na pupce dziecka i pod nóżkami poprowadzić do tyłu i na plecach zawiązać. Tu masz instrukcję obrazkową: http://www.chustomania.pl/online/chu...nhalt/mt_przod
Ostatnio edytowane przez wrapsodia ; 21-01-2010 o 12:13
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci