Pokaż wyniki od 1 do 20 z 118

Wątek: katjuszoholiczki...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta
    Dziś spacer w katjuszy z wełną i nie mogę ochów i achów zakończyć. Było boooosko i cieplutko. No i te kolory....

Nie wiem czy to już katjuszohlizm, bo generalnie w każdej chuście która u mnie została jestem zakochana bez pamięci
    Pięknie Wam w Katji
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lawendax Zobacz posta
    Pięknie Wam w Katji
    A dziękujemy
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

no i ja też w końcu po miesiącach bronienia się, zapadłam wreszcie na katję (za sprawą Marty, która wspanialomyślnie mi ją sprzedała, dzięki Ci dobra kobieto )
    a jak pożyczałam katjuszę od założycielki tego wątku, to już myślałąm, że jestem uratowana i wyleczona.
    nosi owszem rewelacyjnie, ale wydawało mi się wtedy, że nie muszę mieć własnej.

no to teraz mam i jest mi z tym baaardzo dobrze

złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

ratyska
    Guest

Domyślnie

Do mnie trafila dzisiaj krotka Katja z mysla o wiazaniu z niej prostego plecaczka. Okazalo sie, ze lepiej trafic nie moglam: jest starenka (na czarnej metce jest jeszcze 4-cyfrowy kod pocztowy), grubsza niz nowa Aare z welna, nie przeswituje trzymana pod swiatlo a kolory... jakby dopiero opuscila warsztat tkacki. CUDO!

Uprawnienia umieszczania postów