Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
już nie .pl ale wciąż zamotana![]()
Właśnie Lola, też chciałabym zobaczyc Ewkę, jak bierze głęboki wdech.
A chusty szkoda, bo wyjątkowo piękna i jak mi Ewka mówiła, cudna w dotyku.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
No wiecie, taki brak wiary we mnieJeszcze Wam pokażę
Nymphadora, dzięki![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
odświeżam nieco wątek, bo mi tak źle, że muszę się gdzieś wyżalić
jak już posiadłam najpiękniejszą chustę wszech czasów, to się okazało że to pisofszit.
daję jej jeszcze szansę na kilka wiązań, ale nadzieje mam niewielkie.
jak to możliwe, że tak doświadczona firma strzeliła takiego baboka?
ale trzeba przyznać, że nosi fajnie i fajnie sie wiąze, nie mam się czego czepić.
ktoś jeszcze przejechał sie na lnianych jaszczurkach? a może są różne jakościowo egzemplarze?
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
czyli rozumiem, że w bawełnianych gekonach problem nie wystepuje, tak?
tylko że szare to już nie to...
a co do noszenia w przerzedzonym lnie - ja bym tego nie robiła. przecież trąbimy naokoło o ciągłym i stabilnym podparciu pleców dziecka i o tym jak to materiał chusty ma ładne rozkładać i przenosić naprężenia. jak to ma zadziałać jak się splot rozłazi??? swoją drogą zaczynam trochę rozumieć czemu storch ma na swoje stronie artykulik jaki można podsumować: "dlaczego nie robimy chust żakardowych"...
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Nitki mogą się rozejść w każdym splocie, także w skośno-krzyżowym. Poza tym termin "splot żakardowy" to dość szerokie pojęcie, są różne sploty żakardowe.
Rozchodzenie się nitek zależy od kilku czynników, nie tylko od splotu.
też o tym myślałam, żeby nosić i sie nie szczypać. ale boję się, ze ona się zniszczy jakos bardziej.
masz rację mart, szare to już nie to.
ja n ie wiem czy to może wpłynąć na obniżenie jakości noszenia, musiałaby się ta chusta cała rozłazić wzdłuż.
tak czy siak nie zamierzam ryzykować i jednak rozstaję się z jaszczurkami.
a artykuł u storcza muszę przeczytać.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Ja się bałam głównie tego, że takie luźne nitki można łatwo pozahaczać i pozaciągać, poprzerywać czy coś, i że całośc mi się wtedy rozlezie i będzie kompletnie do wyrzucenia. Poza tym nie wiem jak taki rzadki materiał by się spisywał przy dużych obciążeniach i mocnym naciąganiu.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
szare w ciemną farbkę i już będą czarne
a tak OT to jestem coraz bardziej rozczarowana didkiem![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
To nie jedyna firma, która ma taki problem z żakardami, to się poprostu zdaża. Im więcej chusty sie produkuje, tym częściej. A ze zwrotami nie ma najmniejszego problemu.
Nie wiem czy Coca-Cola przyjęła by zwrot w przypadku niezadowolenia z produktu.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011