Marta a ten Reksio nie jest zbyt moralizatorski? Mania lubi bardzo bajkę i ciągle m ta książka chodzi po głowie ale obawiam się tego moralizatorskiego tonu![]()
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Marta a ten Reksio nie jest zbyt moralizatorski? Mania lubi bardzo bajkę i ciągle m ta książka chodzi po głowie ale obawiam się tego moralizatorskiego tonu![]()
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mania 09.2014Ala 10.2017
Znowu kręcisz Zuźka
Ali Baba i 40 rozbojnikók
Moje bajeczki o smerfach z Egmontu
Ciekawski George
W sekretnym ogrodzie z il. Moneta, Tekturka
Przegladamy też intensywnie Otworz okienka Kolory, Przeciwienstwa i Liczby
Ostatnio ze wzgledu na swietna pogode, spedzamy czas aktywnie na dworze i czytania mniej, to zrozumiale, ale nawet nowego zamowienia nie zrobilam w tym miesiącu i jakos nie chce mi sie za to zabrac. To nowosc, na pewno mi przejdzie i nadrobie w kolejnych.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Marto i u nas mniej czytania ale tylko wieczorem. Bo rano jest tak samo jak zawsze.
Na pewno pogoda ma na to wpływ ale również i zmęczenie dotlenieniem
A co do nowych książek. Kupuję ale mniej.
Przed snem wyciągnęłam jeszcze Tappi i awantura z olbrzymem. Pierwsze czytanie i od razu pykło.
Elmer, Elmer, Elmer... u nas ciągle ostatnio Elmer. Mamy chyba wszystkie wydane zbiorówki, ale syn najbardziej lubi Elmer słoń w kratkę. Do tego w końcu kupiłam maskotkę i jest szał.
Z dzisiejszych zakupów zwycięzcą okazał się Nunuś. Kicia kocia i Nunuś zatem też na tapecie, różne. I nowa z okienkami. Niestety kilka KK zostało u babci i nieodżałowana jest część z traktorem, wniosek: wszystkie książki muszą być w domu, bo z pamięci, w sumie z obrazka z tyłu KK, pamięta że taką część mamy i chce czytać konkretnie tę.
Lubi też nadal Tappi i awantura z olbrzymem.