Pokaż wyniki od 1 do 20 z 695

Wątek: Mój kryzys wielo!

Mieszany widok

Chusteryczka

Domyślnie

mam dwie takie jak ty te górne wiecej nie wejdzie. Powiedz mi czy ta piętrowa jest ok, bo mi sie zawsze wydawało ze pranie kapie na siebie... Zapach wysuszonego prania latem na powietrzu uwielbiam...

U mnie tez mały problem przy wielo bo syn nie lubi mokro wiec zmieniamy co sik albo czasem dłuzej. On jest niespokojny z mokrym przy pupie i tak samo w jedno. Starszak mógł miec mokro i nic... Tego sie chyba nie da przestawić u dziecka...

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krówka Zobacz posta
    mam dwie takie jak ty te górne wiecej nie wejdzie. Powiedz mi czy ta piętrowa jest ok, bo mi sie zawsze wydawało ze pranie kapie na siebie... Zapach wysuszonego prania latem na powietrzu uwielbiam...

U mnie tez mały problem przy wielo bo syn nie lubi mokro wiec zmieniamy co sik albo czasem dłuzej. On jest niespokojny z mokrym przy pupie i tak samo w jedno. Starszak mógł miec mokro i nic... Tego sie chyba nie da przestawić u dziecka...
    Ta pietrowa na maly metraz i rzeczy dzieciece jest super. Mi nigdy pranie po wirowaniu nie kapie, a mam obroty w starej pralce max 800 jedynie. Przy malych ubrankach, pieluchach zobacz ile miejsca do podlogi zostaje nieuzytkowane na zwyklej suszarce.

. Ja do tego zeby szybko schlo rozwieszam przez dwie linki, nie lubie scisku bez przewiewu. Wole syste, atycznie robic podmianke prania codziennie niz kisic dwie pralki na jednej suszarce.

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Przyszłam pokornie przyznać, że zmiana składania tetry zdziałała cuda. Dwa dni w tym samym ubraniu, tzn. jedno ubranie na jeden dzień, od tygodni się takie cudo nie zdarzyło Składam inaczej, niż w przykładzie, który linkowałyście, trochę prościej, ale zasadniczo chodzi o to, że na podbrzuszu i siusiaku ląduje gruba warstwa tetry, i jest git.

Jeszcze muszę przemyśleć kwestię nocy, bo tu cudów nie ma, dziś znów wszystko pływało. Wyciagnęłam z szafy Jadźki gatki wełniane, hiper pancerne, patrze na nie i myślę

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anyczka Zobacz posta
    Przyszłam pokornie przyznać, że zmiana składania tetry zdziałała cuda. Dwa dni w tym samym ubraniu, tzn. jedno ubranie na jeden dzień, od tygodni się takie cudo nie zdarzyło Składam inaczej, niż w przykładzie, który linkowałyście, trochę prościej, ale zasadniczo chodzi o to, że na podbrzuszu i siusiaku ląduje gruba warstwa tetry, i jest git.

Jeszcze muszę przemyśleć kwestię nocy, bo tu cudów nie ma, dziś znów wszystko pływało. Wyciagnęłam z szafy Jadźki gatki wełniane, hiper pancerne, patrze na nie i myślę
    A co masz na stanie za wkłady? Zawsze można łączyć, tylko znowu żeby nie wyszedł wielki odwłok .

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

właśnie, a co masz na stanie? jakieś formowanki? Wkłady bambusowe czy konopne? Wonderoos?
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Uprawnienia umieszczania postów