Myślę, że gdyby tą ankietę przeprowadzić dzisiaj, wyglądałaby zupełnie inaczejMody forumowe się zmieniają...
Myślę, że gdyby tą ankietę przeprowadzić dzisiaj, wyglądałaby zupełnie inaczejMody forumowe się zmieniają...
Ania, mama Jaśka (26.08.04), Zuzi (14.03.08), Jagódki (18.04.16) i Józia (31.01.19)
1.Didymos za indioi za pawie
![]()
-w tym drugim przypadku nośność perfekcyjna choć i to pierwsze jest ok, zwłaszcza w wersji len lub konopie. Po złamaniu milutkie i cienkie (poza lnem)
2.Babylonia- mam tkana i kółkową. Ma cudowne wręcz kolory![]()
, jest cienka a nosi wspaniale ciężkie dzieci. Uwielbiam i swojej nie oddam!
3. Girasol- za fajne kolory i za niesamowita miękkość od samego początku. Niestety nie sprawdziłam jak nosi ciężary
i upodobania równieżZamieszczone przez pulcheria
![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
wybrałam Stoczka, Leosia za niesamowitą strukturę, miękkość, nośność, kolor![]()
![]()
![]()
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
didymos. Chusty piękne, nośne, baaardzo dobrze wykonane, porządne, wszechstronne. Starczają na wiele pokoleń. Uwielbiam. Jakbym mogła dalej głosować, to dałabym swój głos również na easycare. W kategorii: pasiaki ustepują didymosom jedynie kolorystycznie. Nie mam pojęcia dlaczego są tak mało popularne w Polsce.
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
Ja zaznaczyłam Didka, za indio z lnem i konopiami, za żakardy - pawie i piękne liście, pasiaków niestety nie znam. Oraz za duży wybór i limitowanki.
zaznaczylam Girasola, bo na poczatku swietnie mi sie w nim nosilo, do tego te kolory. pamietam jak stwierdzilam, ze wiaze sie latwiej niz Nati z bambusem, a byl wtedy jeszcze przed praniem! Girasole sa sliczne i material ma mila fakture. ALE... niedawno dostalam indio viola i stwierdzam, ze jest to moja chusta nr 1. wiaze sie prawie sama, jest bardziej przewiewna, wygodniej sie w niej nosi. tak wiec, gdybym teraz miala glosowac wybralabym INDIO.
Zara. Zara to lepsze niż pawie!
1 i 2. Didymos- jedwabne skowrony, potem pawie
3. Zara
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
zaznaczyłam didimosa - za indio natur z wełną!
na 2. miejscu jest u mnie Nati za Japan z lnem
na 3. miejscu Girasol - za całokształt, a zwłaszcza za wzornictwo![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
didymos za jedwabne ptaki i kaszmir natur, vatanai za pamira, ktory moze byc dobra inwestycja![]()
Ja ciągle szukam tej jedynej bo nie mam dużego doświadczenia. Na razie obie Nati, paski i Grecja-za miękkość. ale chętnie czytam, żeby w końcu kupić jakąś inną i ciągle się waham czy kupić indio, czy leo, czy lanę czy babylonie. można oszaleć, taki wybór!a każda pewnie oczywiście do innych zadań.
1. Didymos - w mojej ocenie deklasuje inne firmy. Na jego korzyść przemawiają: kolory, wzory, domieszki, jakość.
2. Zara - no jest piękna, nosi nieźle.
3. Vatanai - wzory, kolory, "przewiewność"
Ostatnio edytowane przez annya ; 16-03-2010 o 09:49
bezapelacyjnie didymos pawie.
za nietypowy nieoczywisty design
no, a pisanie o tym, że didymos świetnie trzyma i ma super jakość- to już chyba truizm![]()
1. storcz bo jest jednocześnie miły i sztywny, a leos jest po prostu piekny subtelny i nie rzucający sie w oczy wzorek i ładne kolory, poza tym bardzo przyjemnie nosi
2. rapalu bo to taka fajna płachta, w dotyku jak żagle sztywna, trza powalczyć ale w sumie miła ( stara rapalu) ale nosi super
3.i tu się mocno forumowo wyłamię: daaaleko za wszystkim innym jest Indio,( zwykłe bez super dodatków, wiec nie-kaszmir i nie-pawie) blee, upiornie miękkie, nie da się w nim nosić w żaden sposób
a jeśli chodzi o elastyki to tylko babylonia, chusta co sie sama wiąże i dociąga
Ostatnio edytowane przez klusiecka ; 04-06-2010 o 21:54 Powód: dodałam tekst
Do niedawna miałabym jedno pytanie: numer jeden dla mnie czy dla Pyzy...? Bo o tej pory miałyśmy nieco rozbieżne poglądy na temat chust. Pyza uwielbiała Perłę a mama zaznaczyłaby raczej Storcza bo nosi jak szatan, ewentualnie Girasol bo też jest niezły i Hopka bo sam się dociąga (za wyjątkiem ultracienkiego)
Ale już nie mamy takiego dylematu, bo pojawiły się Dmuchawce Nati![]()