to teraz moja kolej![]()
nasze kwietniowe i czerwcowa KK
urodzinowe dla synka (części rodzinie podpowiedziałam co kupić
a te 3 udało się wygrać![]()
muszę kupić półkę bo miejsce mi się skończyło a mam jeszcze parę książek na oku![]()
Wruu super!! Bardzo mi się podobają książki z wyd. Adamada. Poruszają trudne tematy, ważne. O odmienności, inności,szacunku. Kupiłam teraz księżniczkę Zosię i też nam się b.podoba.
Wruu gdzie Ci się udało dostać kosmos bez tajemnic?
Kosmos bez tajemnic widziałam jakiś czas temu na allegro i to dużo. Pamiętam bo kupowałam na prezent. Teraz nie widzę ale może się pojawi.
Wruu trochę księżniczki Zosi
![]()
Wstyd się przyznać, ale do Ogrodu jeszcze nie zajrzałam.
Labirynty fajne, zwłaszcza dla mojego fana!
Miasto labiryntów ma jeszcze przy każdym małe wyprowadzenie-historyjkę, niektóre łącza się z poprzednią.
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Wruu, a gdzie udało Ci się znaleźć "Medal pana Zająca"?
qqryqu, jaa cię, Cudowna podróż! Ależ lubiłam ją w dzieciństwiei dzięki za przypomnienie o Elmerze, Ignaś prosił, a ja zapomniałam kupić
i nasze radościdla mojego 8-latka, zdecydowanie seria o Tsatsikim jest dla niego czymś tak świetnym, jak seria Magicznego Drzewa. B. podobają mi się te książki, współczesne problemy, codzienne trudne kwestie o szkole, rodzinie, życiu. Bez cukrowania i bez sztucznego moralizatorstwa, duże pole dla rozmów z rodzicami potem..
dla Ignasia
i przeceny ze stacjonarnych księgarni
![]()
Medal z przeceny??? WOW! Ja od dawna poluję...
Widziałam Medal jeszcze niedawno w Ambulencji (tam patrzę już niedostępne) i jeszcze jednej księgarni, jak sobie przypomnę gdzie, to dam znać.
Edit:
Na olx jest: http://olx.pl/oferta/medal-pana-zaja...tml#f7bf33ce3a
J.2014 i E.2016
Medal ma olx wisi za 25zł
Nie umiem wkleić linka z nowego telefonu
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
http://![]()
nasz miszmasz![]()
wicia lub inne dziewczyny, które kupiły Astrokota teraz, sprawdźcie proszę, czy to jest wydanie poprawione