Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Co za sesja
Czekam na wrażenia po noszeniu.
Przypomina ciut pawie?,czy tylko ja sobie to ubzdurałam
Ja swoją nadal kocham![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
ale fajniutka ta zielen![]()
sesja cudna! powiedzialabym, ze godna ellevillamalutkie raczki mnie totalnie rozbroily.
z tym JADE to jest wlasnie dziwna historia, bo sa szorstkie na poczatku a potem cudownie miekna i swietnie nosza. ale to nie z autopsji, ale od rosyjskich kolezanek wiem.
Marza,mnie osobiscie ciezko te chuste do czegokolwiek porownac.Z pewnoscia bardziej pawie niz indio,ale wydaje mi sie byc grubsza sporo od ptakow.Chusta jak najbardziej intrygujaca,a ogolnie Ellevill chyba bedzie moim ulubionym producentem,mam juz liste kolejnych ellevillowych pragnien.
cholibcia... to ja w błogiej nieświadomości żyję
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
no mnie w sumie nawet bardziej pasuje ta zieleń z brązemw swojej deli jestem zakochana, więc za chwilę chyba będę jade'ofilką.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
No,mnie to sie jeszcze marzy Jade Mild i Candy....ech ide spac lepiej.
Jade Candy tez mi się podoba
Młoda już sama biega,więc jedna długa wiązanka mi wystarczy.
Szkoda ze Ellevill nie robi krótki chust,bo pewnie bym się skusiła![]()
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Hehe..na spacery po okolicy wole krótką wiązanke
Młoda pobiega,trochę w chuście posiedzi i spowrotem na nogi.
Długa zostaje już na dłuższe wypady,bo nie chce mi się jej targac jak młoda maszeruje![]()
Chusty tkane Little Frog
Miko jak zawsze cudnyi jak wspaniale zawiązana kieszonka!!!
szczerze przyznam, że ten odcień zieleni akurat mi się nie do końca podoba, ale na żywo pewnie się inaczej prezentuje.
tak czy inaczej fajna chusta