weci, we środę widziałam go w stacjonarnym antykwariacie i odłożyłam, bo moje dzieci za stare. Jakbym tam przechodziła w przyszłym tygodniu, mogę Ci kupić i wysłać. Ceny nie pamiętam , ale jakaś taka normalna była, odłożyłam ze względu na treść.brakuje mi tylko jednej książki z wyczerpanym nakładem, nad która bardzo, bardzo ubolewam...
od lat odkładany:
Płaszcz Józefa
Julka 2001, Zosia 2007
Skarpetka fajna - na razie nei bylo czasu przeczytac - ale tak pzrejrzalam - rysunki cudne, jak zawsze - trsciowo tez raczej nic strasznego. poza checia pozbycia sie Skarpetki, rzecz jasna. ale ona (ta chec) taka uladzona - bedzie mial milo;, dziko, jak krewni etc
Stonoge pzreczytalam w 75% (sobie) - podobala mi sie w sumie - ale napisze cos wiecej jak przeczytam porzadnie (i dzieciom tez). to w sumei taka prosta raczej historia, choc tekstu sporo, oczytany 3-latek spokojnie powinien dac rade.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Natala, jak poczytacie Skarpetkę to napisz coś jeszcze o niej
Podgląd z sieci trochę mnie zniechęcił do książki treściowo, bo ilustracje mi się baaardzo podobają
Do nas leci kilka pojedynczych z różnych źródełek upolowanychstrasznie się cieszę
![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
aniukom a jaki polecisz antykwiariat? bo rzadko ale czasem bywam w Krakowie { nie zamierzam podkraść Płaszczu Józefa}
* natala cudne zakupy, ale chyba wszystkiego nie widzę...
* dziewczyny dziękuję za wytłumaczenie wklejania zdjęć,zaraz tam poczytam istrukcje i bardzo dziękuję kochane za wiadomość prywatną z instruktarzem![]()
o boże, różowy prosiaczek.... Aaaa. też chcę.
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
mamru wkleila i od razu znalazlam na allegro za 20zł
Bede pamietac przy szukaniu
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
a skąd wytrzasnęłaś Julka i Julkę?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Z olx, brakuje mi juz tylko 4
2cz mam zdublowana ktos chce w twardej oprawie?
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter