Pokaż wyniki od 1 do 20 z 158

Wątek: GroVia

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

przyszły pieluszki, zaczynam wierzyć, że jednak nam się uda! rzepy są super, delikatne Dopytałam właścicielkę sklepu o te one. Podobno te w gładkich kolorach są bardziej miękkie i nie mają tych ślepych rzepów (teraz już wiem, co to jest) i są węższe... poczekam jednak, może damy radę z otulaczami i wkładami.
    To działamy!

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gola Zobacz posta
    przyszły pieluszki, zaczynam wierzyć, że jednak nam się uda! rzepy są super, delikatne Dopytałam właścicielkę sklepu o te one. Podobno te w gładkich kolorach są bardziej miękkie i nie mają tych ślepych rzepów (teraz już wiem, co to jest) i są węższe... poczekam jednak, może damy radę z otulaczami i wkładami.
    To działamy!

o, to napisz jak będziesz miła porównanie. mi się nie podoba ta cała konwersja w O.N.E. taka jakaś...popelina

A grovia hybryda będzie jeszcze bardziej miekka po praniu. ja sobie wymyśliłam sosób na te rzepy. kupiłam rzep w pasmanterii i te strone nie z hacznami a petelka poprzecinałam w kształcie rzepów grovvi i sobie zaslepiam, łatwiej wtedy włozyc w zakładki i tez nic się nie czepia.

Chustofanka Awatar Gaja78
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nata Zobacz posta
    ja sobie wymyśliłam sosób na te rzepy. kupiłam rzep w pasmanterii i te strone nie z hacznami a petelka poprzecinałam w kształcie rzepów grovvi i sobie zaslepiam, łatwiej wtedy włozyc w zakładki i tez nic się nie czepia.
    Nata! Genialny pomysl
    Toopy & Binoo

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów