nie, każda karta ma swoje zwierzątko, które zamocowane jest pośrodku i tego zwierzaczka się obraca, bez wyciągania i kombinowania; obrazowo jakbyś miała prosty drucik a na nim koralik, który można swobodnie obracać; ja też już nie myślę![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
napiszę jeszcze tu, bo wiem, że część z was szukało:
julek i julka cz.1 w dobrej cenie na allegro (16 zł)
http://allegro.pl/julek-i-julka-1-wy...663564757.html
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Powiedzcie mi jak długo idzie zamówienie ze Świata Książki. Mam już 3 dzień napis "w trakcie sprawdzania", a przy książce jest napisane wysyłamy 24 h???
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Młoda się ostatnio zasłuchuje w Tappim"Tappi i wielka burza" czytamy prawie całe na dobranoc, "Tatrapaty Tappiego w magicznym ogrodzie" jeszcze ciut za trudne, więc na razie nie chwytają (obie książki dostała od cioci), i tak się zastanawiam, jaką książkę z tekstami mniej-więcej tej długości i z dużą ilością obrazków jeszcze mogę kupić? (Bo przyzanam, że opowiadania o Tappim już mnie zaczynają nużyć
) no, oprócz kolejnych części Tappiego
(a jeśli, to które są warte uwagi?)
Marcysia'13 Janka
'18
mi szybko, zazwyczaj przez weekend nic się nie dzieje ale już w pon wsio spakowane i wysłane do mnie; też odbieram stacjonarnie ale za pobraniem
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Ja właśnie też zamówiłam odbiór osobisty i płatne przy odbiorze. No cóż , może w poniedziałek coś się ruszy.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Widziałam dziś te obracanki w Empikufajne są - syn od razu pod pachę wziął i chciał kupować ..., ale jako oszczędna matka powiedziałam, że zamówimy taniej przez internet ;P ale póki co nie ma w nieprzeczytane.pl
P.S. Nawet zdjęcia zrobiłamte elementy zwierzątek są na takiej wykałaczce drewnianej ;D
![]()
Wruu widziałam na bonito i tylko 30 sztuk niby, może to nie nowość żadna?
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
http://ecsmedia.pl/c/tygrysku-czy-to...ext8005385.jpg co sądzicie o tej książce?
Ja przeczytalam starszemu wszystkie czesci Tappiego, a teraz widze ze mlodszy polubil bardzo i chce codziennieBedzie kolejna czesc dla mlodszych
Juz nie moge sie doczekac: Tappi i wspaniała przyjaźń cz. 6 - Tappi i przyjaciele - Marcin Mortka - Zielona Sowa
2009
2012
W koszyku mam już mniej, ale za to nie mogę się zdecydować co do serii - które z trzech poniższych wziąć jako pierwsze:
Krowa Matylda na czatach/nie może zasnąć/bawi się w chowanego? Najbardziej podoba mi się o zasypianiu, podglądu na czatach nie widziałam, ale od Kudlatej wiem, że jest tam coś o rowerze
Mama Mu nabija sobie guza/na huśtawce?
Nieźle to sobie wymyśliłeś Albercie/Dobranoc Albercie Albertsonie?
Poradzicie coś?Mam nadzieję, że właściwy watek
![]()
Jeszcze pytanie mam czy Maly Koko Smoko idzie do szkoly znacie? Synowi sie okladka spodobala. A temat na czasie u nas, bo tez do szkoly poszedl teraz.
2009
2012
Mamy Matyldę na czatach i bawi się w chowanego, Kuba woli na czatach ja tą drugąw chowanego jest więcej tekstu, ma czatach jest prostsza, dowcip jest łatwiejszy do wychwycenia dla dziecka. Nie może zasnąć nie mamy.
Mama mu na huśtawce -ja Cie będę namawiać na wypożyczenie z biblioteki najpierw, bo te mamy mu to serio są specyficzne, w tej części o huśtawce to imo nie ma nic śmiesznego ani ciekawegodłuży się to nawet mi przy czytaniu
zamiast mamy mu wzielabym Elmera, jest o wiele fajniejszy.
Alberty mamy cztery-pośpiesz się, nieźle to sobie wymyśliłeś, i potwór, i tajemniczy Molgan. Potwór i Molgan to części trochę dla starszych, ale Kuba lubi. Najbardziej lubi pośpiesz się a nieźle to sobie wymyśliłeś pokochał mężu, w ogóle mężu lubi Alberty, chyba się identyfikuje z tatusiemimo najprostsza z tych, które mamy to pośpiesz się.
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Moj za to uwielbia zr starszym Dobranoc Albercie![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter