Ale cuda! U mnie w okolicy biblioteki polikwidowane, do wojewódzkiej mi nie po drodze. Zazdroszczę bardzo, bo sama jestem skazana na zbiory rodziny/znajomych i kupowanie...
Ale cuda! U mnie w okolicy biblioteki polikwidowane, do wojewódzkiej mi nie po drodze. Zazdroszczę bardzo, bo sama jestem skazana na zbiory rodziny/znajomych i kupowanie...
cuda panie, nawet Gruffalo Amberkowy
u mne w biblio sama komuna i kilka perełek, ale to w granicach 20szt![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Jestem pod wrażeniem bibliotecznych łupów.
My mamy dobrze wyposażoną bibliotekę na drugim końcu miasta i ograniczenie wypożyczania do 4 książek, więc niewiele bibliotecznych jesteśmy w stanie poznać, ale bardzo się cieszę, że jest taka możliwość i nawet te 4 książki na ok. 3 tygodnie są ulgą dla portfela.
Będę śledzić i pewnie tymi naszymi drobiazgami też się chwalić.
10 marca 2013![]()
![]()
no i mi pozostaje tylko pozazdrościć biblio
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
to jeszcze pożyczyłam "tato, kiedy przyjdzie św. MIkołaj" i dziś widziałm inne super nowości, ale nie brałam bo teraz czas świątecznych i musimy te najpierw przeczytać![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
jaki fajny pomysł, nareszcie przestaniemy zaśmiecać wątek zakupowy
pewnie będę się tu pojawiać, bo biblioteki w naszej okolicy są rewelacyjnie zaopatrzone
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają