Pokaż wyniki od 1 do 20 z 151

Wątek: PYTANIA dotyczące Bazarku pieluszkowego

Mieszany widok

Chustonówka Awatar MamaMili
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Dziekuje Wam dziewczyny za reakcje. Powinno cos sie z tym zrobic, bo to jest naprawdę bie przyjemne..
    Zrozumialam wiec, ze musze napisać 20 postów aby tskiej sytuacji uniknąć?
    Jestem Czeszka, wiec przepraszam za błędy gramatyczne, ktore na pewno sie zdarza

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

czasami wystarczy napisac 5 postow, a czasami trzeba 15. niestety nie wiem, od czego to zalezy.
    ale generalnie tak. posty musza byc w dzialach, gdzie licznik dziala. czyli chusty, pieluchy, zdrowie, wszyscy o wszystkim
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chusteryczka Awatar krysiak
    Miejscowość
    gdzieś nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MamaMili Zobacz posta
    Dziekuje Wam dziewczyny za reakcje. Powinno cos sie z tym zrobic, bo to jest naprawdę bie przyjemne..
    Zrozumialam wiec, ze musze napisać 20 postów aby tskiej sytuacji uniknąć?
    Tak, chciałam również zauwazyć, że warto zanim się zacznie krzyczeć na forum, rozejrzeć sie trochę. Jest dział pytania dotyczące bazarku pieluszkowego tam kilka ostatnich postów dotyczy dokładnie tego samego problemu, który opisalaś, jest tam też wszytsko wyjasnione. Ten dział jest właśnie po to, żeby zadawać pytania. Zakładanie takiego tematu w dziale sprzedażowym zaśmieca forum. Rozumiem, że zależy Ci na sprzedaży, ale taki sposób załatwiania spraw, tzn. krzyczenie i zakładanie wątków w dziale do tego nieprzeznaczonym jest nieprzyjemne i dodaje wszytskim pracy. Zarówno administratorzy jak i moderatorzy forum pracują społecznie, mają swoje życie rodzinne i zawodowe. Nie sa w stanie reagować natychmiast na każdy watek do zatwierdzenia. Kolejnym razem zrób parę głębszych wdechów, rozejrzyj się, napisz do moderatora, napisz w dziale z pytaniami i cierpliwie poczekaj na odpowiedź. To prośba na przyszłość. Dziękuję. Wątek zostawiam ku refleksji póki co. Za kilka godzin go zamknę.
    Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama

Chustonówka Awatar MamaMili
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krysiak Zobacz posta
    Tak, chciałam również zauwazyć, że warto zanim się zacznie krzyczeć na forum, rozejrzeć sie trochę. Jest dział pytania dotyczące bazarku pieluszkowego tam kilka ostatnich postów dotyczy dokładnie tego samego problemu, który opisalaś, jest tam też wszytsko wyjasnione. Ten dział jest właśnie po to, żeby zadawać pytania. Zakładanie takiego tematu w dziale sprzedażowym zaśmieca forum. Rozumiem, że zależy Ci na sprzedaży, ale taki sposób załatwiania spraw, tzn. krzyczenie i zakładanie wątków w dziale do tego nieprzeznaczonym jest nieprzyjemne i dodaje wszytskim pracy. Zarówno administratorzy jak i moderatorzy forum pracują społecznie, mają swoje życie rodzinne i zawodowe. Nie sa w stanie reagować natychmiast na każdy watek do zatwierdzenia. Kolejnym razem zrób parę głębszych wdechów, rozejrzyj się, napisz do moderatora, napisz w dziale z pytaniami i cierpliwie poczekaj na odpowiedź. To prośba na przyszłość. Dziękuję. Wątek zostawiam ku refleksji póki co. Za kilka godzin go zamknę.
    No przepraszam ze to takie nie przyjemne i ze tak mocno krzyczałam.. Uzywam aplikacje tapatalk i nie mam mozliwosci szukania tego co napisalasz, tak na prawde nawet nie wiedziałam ze taki dział istnieje dopóki mi nie pisalasz link.
    To zkasuj prosze moj post od razu i dajmy sobie juz spokoj, myszle ze dostałam wystarczająca ilośc odpowiedzi
    No i jescze raz przepraszam
    Jestem Czeszka, wiec przepraszam za błędy gramatyczne, ktore na pewno sie zdarza

Chusteryczka Awatar krysiak
    Miejscowość
    gdzieś nad morzem

Domyślnie

Wątek przeniosłam w stosowne miejsce.
    Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama

Uprawnienia umieszczania postów