Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1762

Wątek: tylko dla INDIOfilek część II

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

A też mnie to ciekawi, tym bardziej, ze indio to ta wymarzona i na razie nierealna, piesn przyszlosci.
    Korzystając z okazji zadam swoje pytanie - ktore indio są ciemne i jak najabardziej jednolite? grafit z kaszmirem? a z lnem? taki ciemny natur bo natur wydaje mi sie najbardziej jednolity? a moze sie myle?
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez espejo Zobacz posta
    A też mnie to ciekawi, tym bardziej, ze indio to ta wymarzona i na razie nierealna, piesn przyszlosci.
    Korzystając z okazji zadam swoje pytanie - ktore indio są ciemne i jak najabardziej jednolite? grafit z kaszmirem? a z lnem? taki ciemny natur bo natur wydaje mi sie najbardziej jednolity? a moze sie myle?
    Indio z kaszmirem są ciemne, a len jasny raczej jednolity z jasnozieloną nitką (lago) i jasnoniebieską (kiesel) to są limity a Natur jasny z jasnobrazową nitką. jest jeszcze eibe i purpur w kolorze nie wiem czy coś jeszcze ...

A to nasze indio china blue

Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar vatanaya
    Miejscowość
    Tricity

Domyślnie

kurcze Ola ales sobie chusciora strzelila!! wygladacie pieknie!!! i ta chusta tez cuudo!! mam nadzieje ze w sobote bedziesz to ja sobie pomacam.... w razie czego gdyby ci sie znudzila jestem chetna - nawet kosztem inki ....
    jeszcze raz! pieknie wygladacie!!!

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Wiecie co? Ja zawsze omijałam indio szerokim łukiem aż do teraz....
    Właśnie mam testowego indio flaminga i chyba zakochałam się... pierwszy raz Hania wyjmowała chustę z pudełka żeby ją motać i płakała jak pakowałam do przesłania.

Stwierdziłam, że muszę kupić taką chustę ale muszę przebić się przez wątki indiofilek bo narazie te wszystkie domieszki to dla mnie to jedna wielka niewiadoma...
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ilonsa Zobacz posta
    Właśnie mam testowego indio flaminga i chyba zakochałam się... pierwszy raz Hania wyjmowała chustę z pudełka żeby ją motać i płakała jak pakowałam do przesłania.

Stwierdziłam, że muszę kupić taką chustę ale muszę przebić się przez wątki indiofilek bo narazie te wszystkie domieszki to dla mnie to jedna wielka niewiadoma...
    Ilonsa Nie Ty jedna jesteś ofiarą ptaszora . Też mnie dopadł jakiś czas temu. Zanim do mnie dotarł nigdy indio nie podobało mi się na zdjęciach, aż do dnia gdy ptaszor nadleciał. I powiem Ci jeszcze, że flaming jak flaming, ale jak zobaczyłam testowego Didyslinga (z natur browna)... to całkiem wpadłam.

OT: masz genialny podpis .
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatkie Zobacz posta
    Ilonsa Nie Ty jedna jesteś ofiarą ptaszora . Też mnie dopadł jakiś czas temu. Zanim do mnie dotarł nigdy indio nie podobało mi się na zdjęciach, aż do dnia gdy ptaszor nadleciał. I powiem Ci jeszcze, że flaming jak flaming, ale jak zobaczyłam testowego Didyslinga (z natur browna)... to całkiem wpadłam.

OT: masz genialny podpis .

Dzięki
    no właśnie zastanawiam się jakiego na jakie indio polować. Narazie faworytem jest sky, flaming, len. Idę szukać zdjęcia natura browna
    Uświadomcie mnie sky i flaming to sama bawełna?
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Flaming to czysta bawełna, to chusta limitowana.
    Sky z tego co kojarzę był z wełną (też limitowany)
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

kupic papaye, nie kupic papai, kupic papaye, nie... musze sie zastanowic do jutra do wieczora... echhh

EDIT: kupilam
    Ostatnio edytowane przez natala ; 11-08-2009 o 22:46
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vatanaya Zobacz posta
    kurcze Ola ales sobie chusciora strzelila!! wygladacie pieknie!!! i ta chusta tez cuudo!! mam nadzieje ze w sobote bedziesz to ja sobie pomacam.... w razie czego gdyby ci sie znudzila jestem chetna - nawet kosztem inki ....
    jeszcze raz! pieknie wygladacie!!!
    Kasia dzięki, jasne ze w sobotę jesteśmy
    No a co do sprzedaży to będę pamiętać
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Uprawnienia umieszczania postów