ja zawsze też myślałam, ze ona ruda, w brązy, pomarańcze...a tu zupełne zaskoczenie![]()
ja zawsze też myślałam, ze ona ruda, w brązy, pomarańcze...a tu zupełne zaskoczenie![]()
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
i mi sie podoba (jako takoczyli po japonsku
)
a jaka ona jest w dotyku i noszeniu?
dla mnie ona taka ceglasto-ruda, ale sliczna jest. nie mam sumienia jej sprzedac a z welna tak wspaniale nosi, ze szoku mnie chyba zostanie na dlugo...
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
ja motałam tylko na chwilę, ale od razu wpadłam na mysl, żeby sobie kupić 4 do plecaczków, ale nie widzę nigdzie...
no i dlaczego ja w niej żadnej rudości nie widzę? no dobra idę zrobić foty...
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Barrbarra zdaje sie posaidała aare z wełną.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
hej dziewczyny!
Kurcze jeszcze na dobre sie nie zaczęła moja chustowa przygoda a juz sie zakochałam wlasnie w Aarestraszliwie mi sie podoba i chciałabym ją mieć jednak nie bardzo wiem czy lepiej kupić ją z domieszką wełny czy bez?? podpowiedzcie mi prosze jakie są różnice? szukam chusty na jesień, zime i wiosne nooo chyba ze by sie dało na cały rok
![]()
Pozdrawiam
poczatkująca![]()
z wełną może gryźć, trzeba uważać przy praniu żeby nie sfilcowała się, grzeje oraz nosi lepiej niż sama bawełna. Ja bym na początek brała bawełnę samą. I bym się pośpieszyła, bo didek ją wycofuje![]()
dzieki Kejzi! oooo to sie faktycznie musze sie pospieszyć. mam nadzieje,ze uda mi sie jeszcze gdzieś ją dopaść![]()
Kurcze zastanawiam sie jeszcze nad Indio, ale oczywiscie nie mam pojęcia która będzie lepsza. Aare czy Indio? Oczywiście jako poczatkująca kieruje sie wzrokiemi kolorystycznie wygrywa aare.... ale czy pod wzgledem uzytkowania bedzie tez lepsza? Hmmm moze jeszcze mi podpowicie czym dokładnie różni sie Indio od pasiaka?
- Indio ma inny splot, jeśli jest tylko bawełniane to nosi gorzej cięższe dzieci niz pasiak. Chyba, że z lnem lub konopiami kupisz, wtedy masz jedną chustę na cały okres chustowania. Polecam len, ładniejszy o konopii. Pamiętam moje dylamaty na początku, też wypytywałam, która lepsza, ale jednoznacznej odpowiedzi nie ma. Wszystkie chusty są fajne, moim zdaniem trzeba próbować żeby się przekonać co się lubi.
Dzięki Kejzi. Choć kurcze nie ulatwilaś mi sprawyznów jestem w punkcie wyjscia i nie wiem na co sie zdecydawać. Ciągle mnie kusi Aare ze wzledu na kolor- hmm a moze Aare z wełna?
annamamaalexa czy ta wersja z wełną jest grubaśna bardzo? No i pytanie dwa czy mocno kluje?
A jesli chodzi o Inio z lnem to hmmmmmm nie mogę znaleźć koloróww jakich tonacjach występują te chusty? No i jak len to sie pewnie mocno gniotą?