Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: dawno nie byłam w takim szoku-aare wełenka

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

ja zawsze też myślałam, ze ona ruda, w brązy, pomarańcze...a tu zupełne zaskoczenie
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

i mi sie podoba (jako tako czyli po japonsku )
    a jaka ona jest w dotyku i noszeniu?

Chustomanka Awatar nitka
    Miejscowość
    New York

Domyślnie

dla mnie ona taka ceglasto-ruda, ale sliczna jest. nie mam sumienia jej sprzedac a z welna tak wspaniale nosi, ze szok u mnie chyba zostanie na dlugo...
    Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)

Chusteryczka
    Miejscowość

Domyślnie

ja motałam tylko na chwilę, ale od razu wpadłam na mysl, żeby sobie kupić 4 do plecaczków, ale nie widzę nigdzie...

no i dlaczego ja w niej żadnej rudości nie widzę? no dobra idę zrobić foty...

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annamamaalexa Zobacz posta
    ja motałam tylko na chwilę, ale od razu wpadłam na mysl, żeby sobie kupić 4 do plecaczków, ale nie widzę nigdzie...

no i dlaczego ja w niej żadnej rudości nie widzę? no dobra idę zrobić foty...
    Sama ciekawa jestem tego aare bo lubię rózowe i rózowopodobne chusty
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Barrbarra zdaje sie posaidała aare z wełną.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chusteryczka
    Miejscowość

Domyślnie

no dobra, mam foty, ale ten kolor jest takl trudny do uchwycenia...dla mnie w naturze jest mniej czerwony niż na zdjęciach

w kółkach broszka filcowa od skleparz.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annamamaalexa Zobacz posta
    ja zawsze też myślałam, ze ona ruda, w brązy, pomarańcze...a tu zupełne zaskoczenie
    hmmm a ostatnio dopiero co stwierdzilam ze takie bure to aare... po obejrzeniu klubowego..
    moze kto go wybielił..?
    na tych zdjeciach to nawet ladne

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

hej dziewczyny!
    Kurcze jeszcze na dobre sie nie zaczęła moja chustowa przygoda a juz sie zakochałam wlasnie w Aare straszliwie mi sie podoba i chciałabym ją mieć jednak nie bardzo wiem czy lepiej kupić ją z domieszką wełny czy bez?? podpowiedzcie mi prosze jakie są różnice? szukam chusty na jesień, zime i wiosne nooo chyba ze by sie dało na cały rok
    Pozdrawiam
    poczatkująca

Domyślnie

z wełną może gryźć, trzeba uważać przy praniu żeby nie sfilcowała się, grzeje oraz nosi lepiej niż sama bawełna. Ja bym na początek brała bawełnę samą. I bym się pośpieszyła, bo didek ją wycofuje

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

dzieki Kejzi! oooo to sie faktycznie musze sie pospieszyć. mam nadzieje,ze uda mi sie jeszcze gdzieś ją dopaść
    Kurcze zastanawiam sie jeszcze nad Indio, ale oczywiscie nie mam pojęcia która będzie lepsza. Aare czy Indio? Oczywiście jako poczatkująca kieruje sie wzrokiem i kolorystycznie wygrywa aare.... ale czy pod wzgledem uzytkowania bedzie tez lepsza? Hmmm moze jeszcze mi podpowicie czym dokładnie różni sie Indio od pasiaka?

Domyślnie

1. Indio ma inny splot, jeśli jest tylko bawełniane to nosi gorzej cięższe dzieci niz pasiak. Chyba, że z lnem lub konopiami kupisz, wtedy masz jedną chustę na cały okres chustowania. Polecam len, ładniejszy o konopii. Pamiętam moje dylamaty na początku, też wypytywałam, która lepsza, ale jednoznacznej odpowiedzi nie ma. Wszystkie chusty są fajne, moim zdaniem trzeba próbować żeby się przekonać co się lubi.

Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

Dzięki Kejzi. Choć kurcze nie ulatwilaś mi sprawy znów jestem w punkcie wyjscia i nie wiem na co sie zdecydawać. Ciągle mnie kusi Aare ze wzledu na kolor- hmm a moze Aare z wełna?
    annamamaalexa czy ta wersja z wełną jest grubaśna bardzo? No i pytanie dwa czy mocno kluje?
    A jesli chodzi o Inio z lnem to hmmmmmm nie mogę znaleźć kolorów w jakich tonacjach występują te chusty? No i jak len to sie pewnie mocno gniotą?

Uprawnienia umieszczania postów