Pokaż wyniki od 1 do 20 z 614

Wątek: >>> Przeczytałam kilkadziesiąt wątków i nadal nie ogarniam <<< MIEJSCE DLA NOWYCH I ZAGUBIONYCH

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar kuskus
    Miejscowość
    highlands, Szkocja:-)

Domyślnie

dzięki Ci za tą odpowiedź! przeczytałam wątek o "chinkach " i w sumie jestem całkiem przekonana żeby chociaż kilka kupić, sprawdzić jak mi pójdzie. Nie wiem czy dam rade w ogóle bawić się z prawdziwymi pieluchami, więc sprawdze z tymi chinkami, jak sie nie uda to przynajmniej nie będę miała poczucia że za dużo kasy na to poszło.
    Moja mała ma dopiero 2mies, a ja się zainspirowałam NHN...
    jeszcze raz dzięki za odpowiedź
    Love one, get one free

http://www.theoldmillkillin.co.uk

Chusteryczka Awatar spinek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuskus Zobacz posta
    dzięki Ci za tą odpowiedź! przeczytałam wątek o "chinkach " i w sumie jestem całkiem przekonana żeby chociaż kilka kupić, sprawdzić jak mi pójdzie. Nie wiem czy dam rade w ogóle bawić się z prawdziwymi pieluchami, więc sprawdze z tymi chinkami, jak sie nie uda to przynajmniej nie będę miała poczucia że za dużo kasy na to poszło.
    Moja mała ma dopiero 2mies, a ja się zainspirowałam NHN...
    jeszcze raz dzięki za odpowiedź
    cieszę sie, że mogłam pomóc dasz rade to naprawde banalne (początkowo strasznie wyglada) i daje wielką frajde

dopiero teraz załapałam, że piszemy o 2 msc bobasku (zmyliło mnie nocnikowanie, załozyłam, ze masz jakiegos starszaka jeszcze na stanie). Looknij na nasz bazarek pieluszkowy i do działy hm pieluszkowego.

bazarek: tu dziewczyny sprzedaja głównie pieluszki uzywane, ale i nówki się zdarzają
    hm pieluszkowy: tu pieluszki na sprzedaz oferują szyjace mamy i początkujace polskie firmy pieluchowe

Pewnie, spóbuj chinek, ale przy takim maluszku osobiście spróbowałabym jakiejś firmówki (najprawdodpodobniej będzie węższa w kroczku i mozliwe, że ogólnie mniejsza; choć absolutnie nie chcę zniechęcać do chinek, one po prostu zazwyczaj sa wieksze), na pieluchy xs/noworodkowe raczej juz nie patrz, bo bardzo szybko wyrośniecie, poluj juz raczej na one size

Jeżeli cos poza wspomnianymi chinkami bedziesz chciała przetestowac na początek i spróbowac, coś sobie wyszukasz na bazarku, all czy naszym hm,ie i będziesz chciała się upewnić w decyzji lub nie bedziesz wiedziała, na którą z kilku opcji się zdecydować, możesz napisać do mnie pw. postaram się doradzic. nie zapomnij tylko prosze podać wagi dziecka i budowy (info o szerokości udek (chude, grubsze), długości tułowia dziecka, ogólnie czy chudzina czy pulpecik-> to wszystko pomaga w doborze właściwego kroju)

Uprawnienia umieszczania postów