Pokaż wyniki od 1 do 20 z 151

Wątek: PYTANIA dotyczące Bazarku pieluszkowego

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Proszę o sprawdzenie i aktywacje dwóch ogłoszeń w dziale bazarek pieluszkowy.

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sylwia31 Zobacz posta
    Proszę o sprawdzenie i aktywacje dwóch ogłoszeń w dziale bazarek pieluszkowy.
    zatwierdzilam
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Chustonówka

Domyślnie

proszę o skasowanie wątków

Chustofanka Awatar ignasiamama
    Miejscowość
    Warszawa Wola

Domyślnie

Czy jest gdzieś zapis ile czasu powinno się czekać na przelew od Kupującej, żeby uznać, że zrezygnowała i mogę sprzedać pieluszkę następnej osobie w kolejce?

mamru
    Guest

Domyślnie

ignasiamamo z tego co kojarzę chyba nie ma takiego zapisu, zaraz zerknę jeszcze do regulaminu. A długo czekasz?
    w sumie są wkacje, ktoś mógł/wyjechać/zapomnieć etc. no ale z drugiej strony ile można czekać..

Guest
    Guest

Domyślnie

Nie, nie ma - generalnie wedle uznania punkt 4 http://www.chusty.info/forum/showthread.php/113427-FAQ). Szczegolnie jezeli kupujaca przez kilka dni nie odpowiada na PW itp.. to tym bardziej mozesz zaproponowac pieluszke nastepnej osobie. Tylko zawsze warto taka transakcje ocenic przez iTrader.

Chustofanka Awatar ignasiamama
    Miejscowość
    Warszawa Wola

Domyślnie

Ok, dzięki. Czekam od zeszłego tygodnia i w sumie dziewczyna sama pilnowała kolejki i poprzednio pisała do mnie a teraz od kilku dni cisza - ani w wątku ani na prywatną wiadomość nie odpowiedziała. Poczekam jeszcze do końca tygodnia, ale w niedzielę ja z kolei wyjeżdżam.

Chustonówka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Hej, w tamtym tygodniu dodałam ogłoszenie o sprzedaży, zniknęło, zostało przywrócone i znów zniknęło w poniedziałek. W poniedziałek dodałam jeszcze raz ogłoszenie z nowymi pieluchami dodatkowo i nadal nie zostało zamieszczone. Zgłaszałam to mailowo i poprzez formularz i nie wiem czy mam czekać, czy coś źle w nim napisałam, czy mogę prosić o odpowiedź?

Uprawnienia umieszczania postów