Proszę o sprawdzenie i aktywacje dwóch ogłoszeń w dziale bazarek pieluszkowy.
Proszę o sprawdzenie i aktywacje dwóch ogłoszeń w dziale bazarek pieluszkowy.
proszę o skasowanie wątków
Czy jest gdzieś zapis ile czasu powinno się czekać na przelew od Kupującej, żeby uznać, że zrezygnowała i mogę sprzedać pieluszkę następnej osobie w kolejce?
ignasiamamo z tego co kojarzę chyba nie ma takiego zapisu, zaraz zerknę jeszcze do regulaminu. A długo czekasz?
w sumie są wkacje, ktoś mógł/wyjechać/zapomnieć etc. no ale z drugiej strony ile można czekać..
Nie, nie ma - generalnie wedle uznania punkt 4 http://www.chusty.info/forum/showthread.php/113427-FAQ). Szczegolnie jezeli kupujaca przez kilka dni nie odpowiada na PW itp.. to tym bardziej mozesz zaproponowac pieluszke nastepnej osobie. Tylko zawsze warto taka transakcje ocenic przez iTrader.
Ok, dzięki. Czekam od zeszłego tygodnia i w sumie dziewczyna sama pilnowała kolejki i poprzednio pisała do mnie a teraz od kilku dni cisza - ani w wątku ani na prywatną wiadomość nie odpowiedziała. Poczekam jeszcze do końca tygodnia, ale w niedzielę ja z kolei wyjeżdżam.
Hej, w tamtym tygodniu dodałam ogłoszenie o sprzedaży, zniknęło, zostało przywrócone i znów zniknęło w poniedziałek. W poniedziałek dodałam jeszcze raz ogłoszenie z nowymi pieluchami dodatkowo i nadal nie zostało zamieszczone. Zgłaszałam to mailowo i poprzez formularz i nie wiem czy mam czekać, czy coś źle w nim napisałam, czy mogę prosić o odpowiedź?