Miałam ją tu polecaćNam się udało kupić ją i nawet drugą jej część i trzy z serii o parku Percy'ego w Pepco. W zawrotnej cenie 9,99 za sztukę. Z tym, że to chyba już z rok temu było. Ostatnio żadnych ciekawych książek w Pepco w naszej okolicy nie widziałam niestety, ale może gdzieś są.
/z telefonu pisane/
tu widziałam kolejną część: http://www.ksiazkidladziecka.pl/inde...rusza-na-pomoc
nie znam tego sklepu, wygooglałam sobie teraz
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
w pepco są książki?
synek lato 2008synek wiosna 2011
jak u naswlasnie leci kolejna Tere-fere. a ja sie czaje na te wydawana przez Znak - ale jeszcze prawie miesiac trzeba czekac, niestety. ciekawe czy tez bedzie tak cudnie wydana??
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Eee no tak, Tere-fere też kupiłamza pół ceny szkoda było nie skorzystać
A do znaku muszę zajrzeć, bo jakoś przeoczyłam.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
a nie myślałyście o wymiankach książek
co chwilę czytam, że komuś książka nie podeszła a inna osoba chętnie by nabyła ...... taka myśl mi do głowy przyszła![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Przecież jest bazarek wymiankowywystarczy odpowiedni wątek założyć. Może nawet zbiorczy, jak jest chyba o wymiankach mineralnych czy jakoś.
Była promocja w wydawnictwie Muza. Za zakupy za 200zł dawali 50% rabatu i wysyłkę gratis.
Kupiłam 3x Chotomską, książkę o smokach kreatywną na zaś i wierszyki dwulatka na teraz.
to moze wateczek wymiankowo - ksiazkowy?
halo, Szanowna Moderacjo, co Wy na to?
tylko od razu mi sie nasuwaja watpliwosci, co jak sie pojawi ktos z 5 postami itp?...
Mnie te niemalże nieustające promocje nasuwają pytanie ile wydawnictwa zarabiają na książkach, skoro opłaca im się udzielać rabatów rzędu 40-50%? Albo taki aros czy bonito, które są już pośrednikami, a też te -30% mają. Patrzę na półkę z książkami córek i przeliczając po cenach okładkowych, to byłaby mała fortuna, że już nie wspomnę, że część z nich nie jest raczej warta tych wyższych cen. Robią to dla PR, żeby było głośno, że u nich promocja (czyli typowa manipulacja), wiedząc, że sprzedaż w cenach okładkowych to tylko jakiś % ogólnej sprzedaży?
edit: co do wymianek, to chyba i tak większość z piszących w tym wątku ma lub może mieć dostęp do bazarku wymiankowego... Chyba żeby stworzyć osobny wątek, przyklejony tak, jak wątek "wymianki minerałów".
wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)