ja bym z chęcią przygarnęła zielonego tygrysa trójeczkę, ale poczekam na zdjęcia "normalnych" użytkowniczek, bo ta zieleń mnie nieco przeraża...
ja bym z chęcią przygarnęła zielonego tygrysa trójeczkę, ale poczekam na zdjęcia "normalnych" użytkowniczek, bo ta zieleń mnie nieco przeraża...
z 8 stron Oscha dobiła do 11 stron wiszących chustco kolejna to kolejna porażka
to już koniec oszy? Szkoda....
tworzę nowe pojęcie Oszo-staro-fanka.
To ja.
Uwielbiam stare Oszkowe wzory- Suryę, SN, Alto, Bride Pine, Triskel, róże, smoki, Oki, Japanese Knot (duże i małe), Margo, kolekcja Aztec ... no długo by wymieniac co bym chciała, co mi się podoba, bo właściwe wszystko co utkali kiedys było super!
A teraz? JEDEN wzór mi się spodobał i to też nie tak, by szaleńczo na niego polować- ot- jest ładny fajny, na miarę "dawej" Oszki.
Nowe pomysły są kompletnie nie w moim stylu, a mogłby byc, bo cenię trójkolorowe chusty, no i złoty Oszkowy mi się podoba. a tu... albo połaczenie kolorów, że padaka, albo jakieś farfocle w ramach "ozdoby", no nie nie dla mnie
Czy ta dziewczyna w ciąży, to nie jest jedna z projektantek? To by wiele tłumaczyło- części kobiet w ciązy gust gwałtownie się zmienia.![]()
Ostatnio edytowane przez owieczka33 ; 01-03-2014 o 20:56
Ahahaha, mam to samo - ostatnia nowość, jaka mi się spodobała, to róże Capuleti nic więcej. Zresztą u Didka to samo :/
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
oszzzzzzzzz![]()
2tyś za 6 z przesyłem, na szczęście paypal mnie ochronił i nie pozwolił kupić, bo byłam gotowa! Jak zobaczyłam zdjęcie tego nouveau na pierwszym zdjęciu boutique to obiecałam sobie, że je kupie, ale..... Chyba jednak aż tak nierozsądna nie jestem![]()
Kurcze Alto Zen... akurat na zimę, nie?Po ile to teraz chodzi?
chyba brzydsze od tych małych kółek są inne małe kółka - gentian.....
Amst, na Twoich zdjęciach widac taką czułośc i zachwyt na tą chustą.
Super, ja bym tak nie pododawała dodatków.
A pokochać tę chuste może tylko ten, co miał ją w rekach- foty nie oddają magii jej kolorów.
Ta jest moja i zastanawiałam się kilka razy nad jej farbowaniem i każdorazowo, gdy ją wyciagałam dochodxiłam do wniosku, że te co są, sa wystarczająco piekne![]()