Cytat Zamieszczone przez madziaaliyah Zobacz posta
Wiem jak działają AIO i SIO tylko męczy mnie ta kupa... Aktualnie tylko w formowankach nie wycieka mi na otulacz (i to też nie we wszystkich) - mistrzostwem świata okazały się Motherease i Onelife - NIC nie wycieka, nawet jeśli na formowankę kupa się przedostanie przez te zabezpieczenia papierkowe . Spacery przy obecnej aurze to rzadkość i są krótkie, więc nawet gruba tetra ecopi daje radę
Wiewiórko - a jak miałaś kupę w tych AIO/SIO to po zdjęciu spłukiwałaś prysznicem tak jak to zalecane? i do kubełka? czy zapierałaś coś? i nie zostawały Ci potem plamy na tych pieluchach? Boję się trochę o złogi z tych kup. Teraz jak mi bardzo zabrudzi tetrę czy prefoldy to po prostu namaczam we wrzątku z sodą i schodzi pięknie, a te AIO to nie wiem jak mogłabym potraktować, żeby pozbyć się plam (chodzi mi o takie plamy po których widać, że tam resztki kupy są, nie takie blade plamy - bo takie to na tetrze mam i mi nie przeszkadzają )
to zależy jaki wsadzalam papierek i jakich rozmiarow byla kupa. Na mleczne kupy najlepsze są papierki z ekobaby z rolki. Jak kupa nie wylazła z papierka to po nich nic nie spłukiwałam. Jak trzeba było to zapierałam. AIO wrzątkiem nie mogłabys potraktować tylko mydłem odplamiajacym i słonkiem w razie czego.