Witajcie
Do forum zostałam w pewnym sensie przywołana, bo w chusty tu i tam szukała mnie dagape, o czym dowiedziałam się od livady, no i jestem.
Będzie co czytać podczas karmień.
i może z kim pójść ma spacer po Nowej Hucie![]()
Witajcie
Do forum zostałam w pewnym sensie przywołana, bo w chusty tu i tam szukała mnie dagape, o czym dowiedziałam się od livady, no i jestem.
Będzie co czytać podczas karmień.
i może z kim pójść ma spacer po Nowej Hucie![]()
To Cię tu jeszcze oficjalnie przywitam![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
WitajWidzę Nowa Huta tutaj jako chustowa dzielnica robi
![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
o, witaj serdecznie, jak fajnie, że nas tu tyle krakowianek
![]()
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
A. 5.2010, M. 5.2012, A. 9.2016, M. 9.2016
O proszęOdnalazłaś się
Jupii!!!
![]()
Witaj! sporo nas z Nowej Huty![]()
Moje Szczęścia dwa: Nutka - 06.10.2010r. i Gaja - 26.02.2013r.
Witam Cię z sentymentem, ja jeszcze miesiąc temu też byłam Nowohucianką, niestety ze względu na pracę męża (a po macierzyńskim też moją) się przenieśliśmy. Tęskno mi za Krakowem, tym bardziej jak widzę że byłoby z kim na spacerki wychodzić po Hucie... A w Tarnowie na razie nie widziałam żadnej Nosi-Mamy- bo my to bardziej Tulowi jesteśmy![]()
ło, Huta nosi Husty![]()
a jak chodzę po osiedlu to ludzie się oglądają, a jeden starszy pan powiedział że mi ręcznik z tyłu wystaje.
Dobrze wiedzieć że jednak nie jest to takie niespotykane w okolicy. Ale Huta długa i szeroka, my jesteśmy na Kolorowym.
Dziękujemy za wszystkie powitania
Dzień dobry![]()
![]()
Mi 04.2009
Miś 01.2012
Mel 10.2013
Mym 09.2017
www.milowekroki.blogspot.com
www.spiewajaceskrzypce.pl
mamy nawet swój wątek http://www.chusty.info/forum/showthr...-nie-tylko-%29![]()
I ja witam, też z Huty![]()
Moje chłopaki:
Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)