Strona 164 z 807 PierwszyPierwszy ... 64114154156157158159160161162163164165166167168169170171172174214264664 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,261 do 3,280 z 16140

Wątek: Ksiazki dla dzieci - także te mniej oklepane

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annagdynia Zobacz posta
    powinni Ci je dać w ramach reklamacji albo przynajmniej po mega wielkim rabacie
    no nie ukrywam, że właśnie im tak napisałam

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

trochę sobie ostrze zęby na "kto się schował", miałam w schowku na amazonie gdy się ukazało u nas... ale poczekam aż najmłodszy będzie bardziej książkowy, niech też ma coś nowego i własnego
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

mamru
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jul Zobacz posta
    trochę sobie ostrze zęby na "kto się schował", miałam w schowku na amazonie gdy się ukazało u nas... ale poczekam aż najmłodszy będzie bardziej książkowy, niech też ma coś nowego i własnego
    powiem szczerze, ze warto i jeśli teraz nie zostanie z nami to kupię ją na pewno. Te szczegóły no i wciąga bardzo nawet dorosłego

Chusteryczka Awatar Marko
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    Świetna Dla dzieci spokojnie się również nadaje, czadowa
    Chyba bardziej dla nastolatków

Guest
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    "kto się schował" Satoru Onishi - jaka fajna książeczka obrazkowa, no cudna, pomysłowa bardzo. Nie słyszałam o niej wcześniej. I przez tę pomyłkę zastanawiam się czy tych książek jednak nie zostawić
    must have mamru noooooo

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Kurczę, Mamru, wygooglałam ją sobie przez tę Twoją pomyłkę i wyszło na to, że muszę ją dopisać do prezentowej listy
    Świetnie wygląda, myślę że Miszce bardzo się spodoba.
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.

Chusteryczka Awatar Marko
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez murmle Zobacz posta
    A może macie jakieś pomysły co dla małego majsterkowicza do poczytania poza Nieźle to sobie wymyśliłeś Albercie???? Szukam inspiracji świątecznych.
    My mamy "Jak działają maszyny". To jest książka z częściami z grubej tektury do konstruowania mechanizmów i oczywiście opisem, jak to działa. Przy okazji mogę Ci przynieść do obejrzenia. Mi podoba się bardzo. Myślałam, że dla Pączka będzie na "za jakiś czas", ale siostra wydłubała elementy z opakowania, mąż zaczął składać i Pączek się zainteresował, ale nadal wydaje mi się lekko na wyrost jeszcze. Natomiast, jeżeli jeszcze nie masz, to kup synowi koniecznie w Lidlu klocki konstrukcyjne, takie ze śrubkami, dwa pudła (49,99/ pudło)! Są rewelacyjne. U nas powstała już m.in. huśtawka dla miśków i trebusz. W klockach jest małą książeczka, żeby nie było, że OT.

mamru
    Guest

Domyślnie

no fajna jest bardzo, ale chyba muszę się z nią pożegnać bo ofertę dostałam taką że musiałabym zapłacić co do grosza za to zamówienie

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    "kto się schował" Satoru Onishi
    a do mnie leci właśnie, zamawiałam w weekend (ale nie w arosie tym razem) więc tym bardziej się cieszę, że dobrze wybrałam

Chustomanka Awatar Nalia
    Miejscowość
    podlasie :)

Domyślnie

w arosie juz nie ma...nie żebym na odwyku chciała kupić... tylko sie rozglądam
    Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nalia Zobacz posta
    w arosie juz nie ma...nie żebym na odwyku chciała kupić... tylko sie rozglądam
    też się rozczarowałam tym że nie ma. na merlinie jest.
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Szybkie pytanko. Czy w polskich księgarniach można kupić jakieś ładne pop-upy, dla dwulatki, więc raczej nieskomplikowane? Potrzebuję mieć na niedzielę, z Amazona raczej nie ściągnę...
    ['] 07.2008
    Dotka 06.2010
    Agutka 07.2013
    Katka 08.2017

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annia Zobacz posta
    Szybkie pytanko. Czy w polskich księgarniach można kupić jakieś ładne pop-upy, dla dwulatki, więc raczej nieskomplikowane? Potrzebuję mieć na niedzielę, z Amazona raczej nie ściągnę...
    mozesz cos Pledgera poszukac - takie rozkladanki z glosami, bardzo przyjemne - w merlinie nie ma ptakow, sa dinozaury (http://merlin.pl/Ptaki-Glosy-Przyrod.../1,818523.html) - ale moze gdzies cos innego sie znajdzie. mysle, ze dla dwulatki - z pomoca rodzicow mala - sie nada (W ogladal na tym etapie w kazdym razie).
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Dzięki! Wypatrzyłam jeszcze w Empiku takie coś: http://www.empik.com/the-very-friend...6001,ksiazka-p - może to da radę?
    ['] 07.2008
    Dotka 06.2010
    Agutka 07.2013
    Katka 08.2017

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

w bonito są dinozaury i las Pledgera http://bonito.pl/szukaj/pledger/1,0,1/0
    mój dostał dinozaury chyba na drugie urodziny, efekt był, zwłaszcza, że są też dźwięki
    może uda Ci się stacjonarnie coś fajnego znaleźć w http://www.americanbookstore.pl/
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

"Kto się schował" miałam schowane w kartonie z prezentami już na święta, ale Młoda wczoraj wygrzebała. I od wczoraj nic tylko lew, kangur, potam (hipopotam), pies, kot, aaaa. Już zdążyłam znienawidzić tę książkę .

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

odrywajac sie na chwile od tematyki swiatecznej chcialam doniesc, ze od paru dni absolutnym przebojem jest u nas Auto Ferdynand Janoscha. prosty wierszyk, fajnie zilustrowany - balam sie, ze za duzi, a codziennie obydwaj wybieraja ja do czytania na dobranoc
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustomanka

Domyślnie

Dziewczyny szukam ładnie wydanych klasycznych bajek. Czerwonego kapturka, kota w butach itp. Macie coś godnego polecenia?

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Dziewczyny, w Tesco u mnie są Kolorowe bazgroły na świąteczne stoły, o te:

za 12 zł, a widziałam w księgarni normalnie za chyba 16 czy 17 zł. Są czadowe w środku, podejrzyjcie sobie tu:

http://czytajki.blogspot.com/2011/12...czne-stoy.html

Wzięłam jedną już dla Mikołaja, i jedną na prezent U nas w Tesco są dopiero od dziś, ale bardzo mało sztuk było, więc jakby coś, polecam się pospieszyć..
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    Dziewczyny, w Tesco u mnie są Kolorowe bazgroły na świąteczne stoły, o te:

za 12 zł, a widziałam w księgarni normalnie za chyba 16 czy 17 zł. Są czadowe w środku, podejrzyjcie sobie tu:

http://czytajki.blogspot.com/2011/12...czne-stoy.html

Wzięłam jedną już dla Mikołaja, i jedną na prezent U nas w Tesco są dopiero od dziś, ale bardzo mało sztuk było, więc jakby coś, polecam się pospieszyć..
    Ojej, śliczne

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów