Dziś i ja zaryzykowałam kangurka ale tylko po domu. Póki co publicznie się ta nie pokażemy, bo dziś widziałam pod domem ładnie zachustowaną mamę
Kangurek z mojej chusty to nie lada wyzwanie, długa na ponad 5 metrów i szeroka na 70cmAle jakoś poszło choć matylki na ramionach takie jakieś niesymetryczne... ALe jest nam baardzo wygodnie! Świetne wiązanie, będziemy ćwiczyć jak przyjdze nowa, krótsza chusta.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem 

Z Szelmą jakoś w końcu nie polubiłam się z tym wiązaniem, choć opanowałam je niby dobrze - ale zawsze coś nie grało... Teraz ambitnie próbuję znów, ocenicie? Wkład sześciodniowy:
 Z Szelmą jakoś w końcu nie polubiłam się z tym wiązaniem, choć opanowałam je niby dobrze - ale zawsze coś nie grało... Teraz ambitnie próbuję znów, ocenicie? Wkład sześciodniowy:

, M 2009, M 2013, M 2017
, M 2009, M 2013, M 2017

Zamieszczone przez malgos
 Zamieszczone przez malgos

Toż ona waży chyba tyle, co taki pokaźniejszy biust
 Toż ona waży chyba tyle, co taki pokaźniejszy biust 
 Szelma była zdecydowanie mniejsza... Ale fakt, eciutko - chociaż ja ostatnio z przodu nosiłam ponad dwa lata temu, potem tylko plecak, więc dziwnie mi teraz...
 Szelma była zdecydowanie mniejsza... Ale fakt, eciutko - chociaż ja ostatnio z przodu nosiłam ponad dwa lata temu, potem tylko plecak, więc dziwnie mi teraz...

J. 03.04.15r.
 J. 03.04.15r.