Pokaż wyniki od 1 do 20 z 43

Wątek: Czy Warszawa gdzieś się spotyka?

Mieszany widok

Chustomanka Awatar kura
    Miejscowość
    Pociecha :)

Domyślnie

Podjechałabym na spotkanie w Kalimbie, żeby mój dzikus z lasu zobaczył, że poza nim są inne dzieci na świecie Mi też przydałby się powiew wielkiego miasta Nie wiem tylko czy odnajdziemy się tam z takim raczkowym dziecięciem, trochę mnie Isolt wystraszyła ?

Czy te środowe spotkania to kontynuacja poniedziałkowych http://klubkangura.com.pl/warszawa-%E2%80%93-kalimba, czy to coś innego? Trzeba się wcześniej deklarować?

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

przeniesione z poniedzialku na srode.
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Chustoguru Awatar Isolt
    Miejscowość
    Warszawa- Żoliborz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kura Zobacz posta
    Podjechałabym na spotkanie w Kalimbie, żeby mój dzikus z lasu zobaczył, że poza nim są inne dzieci na świecie Mi też przydałby się powiew wielkiego miasta Nie wiem tylko czy odnajdziemy się tam z takim raczkowym dziecięciem, trochę mnie Isolt wystraszyła ?
    Czy te środowe spotkania to kontynuacja poniedziałkowych http://klubkangura.com.pl/warszawa-%E2%80%93-kalimba, czy to coś innego? Trzeba się wcześniej deklarować?
    Oj nie bój się Tam po prostu mało miejsca jest, a było dużo osób (a wiadomo, że dzieci są ruchliwe za kilka osób na raz ) Takich raczkujących to mi się wydaje, że było kilka, ale Ignaś dopiero się obraca i niestety dla niego jeszcze się nie przesuwa do przodu, choć bardzo by chciał
    Ignaś 07.2013
    Marynia 03.2015
    Hela 03.2018

BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie

Uprawnienia umieszczania postów