A ja jestem w niej zakoffffana i chciałabym kółkowa (miałam w koszyku, ale numeru karty Pana nie pamiętałam). Czy ktoś wie, gdzie jeszcze moznaby ją kupic?
A ja jestem w niej zakoffffana i chciałabym kółkowa (miałam w koszyku, ale numeru karty Pana nie pamiętałam). Czy ktoś wie, gdzie jeszcze moznaby ją kupic?
przepraszam za jakość zdjecia tel robione
zrobię zaraz aparatem
kolor ma naprawdę ładny ale wzór mi się wcale nie podoba
![]()
Ostatnio edytowane przez zoana ; 19-10-2013 o 16:39 Powód: Usunęłam ofertę sprzedaży
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
ten wzór jest tragiczny.........
Owieczko gdybyś brała od Zoany to ja może bym chciała drugą połówkę (bo Ty na kółka chcesz tak? )
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Tak konopie,trochę sztywne ale nie bardzo grube.Myśle,że po praniu będą całkiem fajne.
Ja mam drugi gatunek ale wad nie widz
tutaj z innymi czerwieniami Oschowymihttp://picasaweb.google.com/m/viewer...13284773029346
![]()
Ostatnio edytowane przez zoana ; 19-10-2013 o 16:40
Napisałam do Basindy priva i wówczas podejmę decyzje.
Cena w euro, jak rozumiem?
cena jest w funtach brytyjskichale nie wiem czy mogę tak tu się panoszyć ze sprzedażą,może lepiej założę wątek
![]()
Nie podoba mi się, a dobrze się zapowiadała.
OT: Owieczko próbuję wyskrobać pw, ale masz skrzynkę zapchaną.
O rany, a co to wlasciwie jest?chyba dlatego pokazali tylko fragmenty..
A mnie sie wzor podoba. Roze w wazonie, harfa, bukiet, art deco. Takie nie do konca doslowne. Jakbym miala troche inne okolicznosci to bym na pewno kupila, bo i ten malinowy kolor, i sklad
edit: Fatal, to widze, ze jest nas dwie. I wlasnie mi sie ze sztuka skojarzyla ta chusta, wrzuc te Margaret dla potomnoscipliss
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Proszę: http://www.gla.ac.uk/hunterian/colle...ckintoshhouse/ - polecam klinknąć w link do pokazu slajdów na dole.
A obraz Margo Mackintosh? Voila
Wzięte z linku powyżej, The Hunterian Gallery na uniwerku w Glasgow.
Rzeczywiście inspiracja ewidentna.![]()
I udana
dzieki za wstaweczke![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014