Hubertowa, a próbowałaś je wygotowac w kwasku, zmiękna trochę(mi miękły mięczaki jedne)
moje konopie są miekkie. Moze to zależy w jakiej wodzie pierzecie? Moze macie twardą?
Dziewczyny, a te wasze wkładki bambusowo-węglowe jak długo schną? Bo raczej powinny dość długo, tymczasem wydaje mi się, że w środku jest mikrofibra, bo schnie migusiem...
Schnie faktycznie bardzo szybko. W 12-15h potrafią wyschnąć. Ja na początku byłam nimi zachwycona, bo chłonne są bardzo i ciemne (co jest dużym plusem przy wiecznie kupkającym niemowlaku), więc po praniu wyglądają jak nowe. Faktycznie, czasem nie wiadomo, czy młody siknął czy nie, bo tak dobrze izolują wilgoć. Jakiegoś super kojącego działania na skórę nie odnotowałam, bo to raczej tylko polarek na mikrofibrze.
Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, Olimpia 2022.
U nas aktualnie- przebój- pięknie chłoną, szybko schną, a kupa się ich nie czepia.
Jedyne co mi nie pasi- kłaczą, kłaczkami, które zostaja na skórze.
niedawno kupiłam jeden na próbę, może więc za wcześnie na pełną recenzję. ale pierwsze wrażenia są takie, że wkład jest bardzo chłonny i rzeczywiście szybko schnie. trudno mi jednak uwierzyć, że w środku jest bambus...