Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Kaszmir!

Mieszany widok

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Didymos ma nowe pudełko (pewnie od dawna, ja ze wszystkim jestem do tyłu).

Chusta na razie twarda jak dwutygodniowy chleb, w dotyku gruba - przypomina grubością i kolorem nieco indio Ivy, dobrze że już go nie mam. Przed praniem ma 248.5g/m2, piątka waży 756g. Będzie co łamać, traktuję ją jak osobiste wyzwanie

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta

Didymos ma nowe pudełko (pewnie od dawna, ja ze wszystkim jestem do tyłu).

Chusta na razie twarda jak dwutygodniowy chleb, w dotyku gruba - przypomina grubością i kolorem nieco indio Ivy, dobrze że już go nie mam. Przed praniem ma 248.5g/m2, piątka waży 756g. Będzie co łamać, traktuję ją jak osobiste wyzwanie
    wow. cudo...

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Piękny!
    Ja siedzę jak na szpilkach wypatrując kuriera bo czekam na V2, na v3 niestety nie było mnie stać Szkoda, że nie mieszkasz bliżej to byśmy porównały
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

demona
    Guest

Domyślnie

ja molestuję Didka o v3, piękny jest!

Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

W praniu dość mocno farbuje, prałam w misce i woda momentalnie zrobiła się ciemnoszara. Zapach taki, że klękajcie narody, nic tylko wyemigrować bo nie wiem jak się tego pozbyć z chałupy. Niestety na deszczu, na plecach, też tak wali.

Przypuszczam, że z czasem to przejdzie, wcześniej miałam kaszmirka używanego i nie pachniał.

demona
    Guest

Domyślnie

i jak ten kaszmir bo moge miec 5 lub 6 i nie wiem czy brac

Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Nie chwaliłam się jeszcze zdjęciami w akcji, bo spotkała mnie przykra niespodzianka. Moje indio okazało się mieć 4 przerwane nitki. Nie poziome, jak zazwyczaj zdarza się w starszych indiaczach, tylko te kaszmirowe, pionowe. Trudno to było nawet nazwać przerwaniem, po prostu szarej nitki brakowało na długości od 2 do 10 (yay!) centrymetrów.

Na początku spławili mnie w Didku przy pomocy 20 euro, ale kiedy kolejna partia pojawiła się w sklepie, wymieniono mi chustę bez problemów. Obsługa klienta w Didymosie rządzi, jak zwykle
    Chętnie wkleję zdjęcia w akcji do Galerii, choć teksty niektórych forumek o tym, że wchodzą tam żeby pooglądać kto źle wiąże są nieco zniechęcające, nieprawdaż...

Uprawnienia umieszczania postów