Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28

Wątek: Trenerki

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

ktore trenerki polecacie a ktore nie i dlaczego?
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka
    Miejscowość
    Białystok i okolice :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    polecam trenerki handmade we własnym wykonaniu A odradzam całkowicie trenerki bambino mio,bo przesiąkają tak jakby ich w ogóle nie było na pupie

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    ja sobie chwale handmadowe Dewiśiowe
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Chustomanka Awatar aniaszew
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ktoś używał majtki treningowe Mothercare. Mam już kilka sztuk z bazarku i myślałam jeszcze o takich. Tylko ni wiem jak u nich z chłonnością?
    Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012

Blog http://aniaszew.blox.pl/html

Chustomanka Awatar sylviontko

Domyślnie

u nas przy starszym częściej używałam trenerek, ale miał 2 latka jak zaczynaliśmy się odpieluchowywać.
    Przy młodszym - z dnia na dzień powiedział, że nie chce pieluszki - po swoich trzecich urodzinkach, zakładałam trenerki, ale sikał w nie jak w pieluchę, więc od razu dałam zwykłe majteczki.
    co do wypowiedzi, że trenerki to sposób na wyciągnięcie kasy od rodziców... szyję, bo same chciałyście
    uważam, że trenerki są fajną sprawą, u nas wytrzymywały jedno siku, podłoga nie zostaje zalana, byłam spokojniejsza o łóżko. Podczas jazdy autem, gdy synek często śpi, też nie musiałam się martwić o zalanie fotelika i samochodu
    Rzeczywiście niektóre trenerki nie wytrzymują nawet pół siku, ale co się dziwić, gdy posiadają tylko naszyty kawałek pulu pośrodku i marną warstwę chłonącą wilgoć
    kurczak 16.03.2010
    kurczaczek 8.05.2011

www.kokosi.pl - sklep z pieluszkami , podpaskami i akcesoriami dla mam i dzieci.
    _
    BLOG**PIELUSZKI_KoKoSi**
    Facebook

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Zależy, o jakich trenerkach mowa, ale na chwilę obecną trenerki mają u nas dwa zastosowania:
    - dla Maksa, bo on mało sika - do latania w samych majtkach (trenerkach) w czasie upałów i dlatego, że są wygodne (wąskie w kroku i cienkie),
    - dla Miłosza, bo on popuszcza do tej pory - żeby od razu nie poleciało w spodnie.

Kiedy odpieluchowywałam Miłosza, zakładałam mu często trenerki do dziennej drzemki. Miałam porządne KoKoSi, całe z PULu, a w środku z bambusem. Teraz mam raczej wersję light - odrobina PULu gdzieś w środkowej części i naprawdę minimum możliwości chłonnych.

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

Nie mieliśmy trenerek, bo na sklepowe szkoda mi było kasy, a uszyć się nie chciało Mieliśmy za to multum majtek, majtasów i innych galotów. Czasem wkładałam do majtek cienką wkładkę jak się bałam ze od razu spodnie zamoczy. Poszło jakoś gładko i bez wielkich wpadek.
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustonoszka

Domyślnie

Dziękuję za ten temat Zaczynam myśleć o odpieluchowaniu. Zaczynam szukać majteczek odpuszczam trenerki Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów