a ja mam poboczne pytanie techniczne w tym wilczym terytorium - dlaczego w 1. poście nie widać, że był edytowany? nie ma daty ani godziny edycji.
a ja mam poboczne pytanie techniczne w tym wilczym terytorium - dlaczego w 1. poście nie widać, że był edytowany? nie ma daty ani godziny edycji.
Styczniowy Staszek (2009), lutowy Tadek (2011)
Moja dłubanina
I oni zawsze takie wiazania z turboodwiedzeniem za to doskonale eksponujace wzor chusty promuja?![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Fajna chusta. Cieniutka chociaż przyznam się nie prałam bo mi się chciało od razu motać. Trochę mi Emka ciąźy na plecach ale stawiam że pranie pomoże bo mówią dobrze o jej nośności. Nie lubiłam 40% lnów oschy a ten jest naprawdę ok. I chłodny. Dziś nosiłam nad wodą na biodrze, z drugą warstwą przez ramie i naprawdę nieźle niosła.
Fotka sprzed 3 dni
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
fotek jest seria, byłyśmy po sprzątaniu domu - 2 godziny razem - Emka już trochę marudziła a ponieważ regularnie nabija sobie guzy na mokrej podłodze to ją noszę póki nie wyschnie. No i własnie dla rozładowania smętów tatuś poprosił Eminiu zrób minkę...na kazdej fotce inna minka, na niektórych prawie żołądek widac ;![]()
Amst - super fotka I Wy wygladacie na niej rewelacyjnie! Chusta na szczescie taka sobiemnie nie kupila! Ufffff
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
No, amst, i to jest konkretFota + esencjonalnych słów kilka. Podoba mi się ta oscha na Was.
Mi, kurczę, dobrze że upominasz, bo o modelach/markach rozprawia się często, łacno i chętnie, o poprawności wiązań już nie.
Kajetan Iwo (31.01.2008) Kalina Jagoda (16.05.2011)
UWIERZYŁAM W ŻYCIE POZAFORUMOWE
amst - podoba mi się okrutniea mina pierwsza klasa
Oj ,a mi się podoba, ale co z tego jak finanse póki co nie takie (i pewnie takie nie będą przez jakiś czas, a Tośka coraz większa)
amst łaskocze
osza na szczęście jak to osza, nie rusza mnie, ale Emka mi się widzi Dakotowo Fanningowo, no gwiazda![]()