Poradzcie! Jestem w kropce. Córa ma półtora roku.
od miesiaca bez pieluchy, w tym zaliczylismy wyjazd dwutygodniowy. Tam czasem w dzien zakladalam pieluszkę-nie nasze podlogi, ktore zdarzyło sie ze zasikała. W nocy tez awaryjnie pieluszka- nie nasze lozka- pielucha sucha. Kupa zawsze po spaniu w pieluszke, bo czasu na nocnik nie miala, a my np.musielismy wyjsc.
Ogolnie nie wola, ale wiem kiedy chce siku, a sika co 3-6 godz. Czasem i dłużej przetrzymuje.. Pije dużo raczej.
Wysadzalam jak była malutka, potem byl bunt i znów siadala na nocnik z bratem- czasem cos bylo czasem nic.
Od ponad miesiaca w nocy i na drzemkach sucho, rano z chęcią na nocnik siada i sika( od paru dni zdjęlam pieluszkę i w nocy) ale w dzien juz nie bardzo i leje w majty. Czasem siada sama z siebie, ale nic. Zachęty nie działają, choć np sikała rano a to już południe. Pieluchy nie daje sobie zalożyć, jak już ma to w te upaly zaraz pachwinki odparzone, a pielucha sucha.
Nie wiem.. Odpuścić i zaczekać? Staram się nie naciskać i wyluzować, ale czasem mnie trafia jak mówi ze nie chce a za chwile siku leci po nogach,
W pn wraca do żlobka po wakacyjnej przerwie. Panie wysadzały ją trochę wcześniej.
To chyba puścić bez pieluchy?

chaotycznie napisalam