Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
ale już fumus miał chyba takie przeszycie - muszę sprawdzić - dla mnie też to raczej na plus jest
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Ja ze swoich kół niestety zrezygnowałam - niestety, bo nadal uważam, że wzór rządzi!
Ale koła zamówiłam do Polski, odebrałabym je dopiero za ponad miesiąc i nie chciałam ryzykować przykrych niespodzianek skoro nie mogłabym osobiście ocenić chusty od razu po jej wysłaniu - najbardziej się obawiałam transferu kłaczków na odzież (tak jak np. w niektórych chustach kaszmirowych).
Przy okazji chciałam pochwalić obsługę klienta Nati, czuję się dopieszczona jak u Didymosa.![]()
Mam nadzieję, że te kółka jeszcze wrócą, czarno-złote konopie lub konopiane kółka aprilbyłyby nie od rzeczy! Albo czerwono-złote, takie z połyskiem, lnem i przytupem
.
Idę za chwilke oglądać
Moje w końcu dzis dotarły....
Dla mnie som booossskkiieee!!!!
Młodsza, jak szmatę zobaczyła, az jej się buźka uśmiechnęła i oczka.... Normalnie cała mordka
Zamotałam z mojej barrrrdddzzzooo długiej chustyprosty plecak....
Normalnie kocham te kołą
Myślę, że po praniu pokocham jeszcze bardziej![]()
moje koła już u mniebardzo mi się podobają
![]()
dziewczyny które już prałyście swoje kołą mam pytania:
1) czy farbują?
2) czy w pralce zostawiają kłaczki na innych rzeczach?
pytam bo zwykle chustę z czymś innym piorę ale tu mam mały dylemat...
A w pralce pierzecie? Na zimnym, czy jak? Bo ja mialam zamiar recznie (jak juz do mnie doleca wreszcie)
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
No widzisz, twoja pralka ma programy, a moja tylko : hot, hot/cold i cold. Wirowania wylaczyc sie nie da![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
upssss...
ja też za radą amst prałam w programie do wełny.... i z innymi rzeczami, ale nie zauważyłam "zakłaczenia" się towarzystwa pralkowego....
Kupiłam baaarrrddzzzooooo długie i wyprałam, zanim pocięłam na kółkową i plecaczkowąI mam wrażenie, że za względu na duużżżąą ilość poskładanego materiału w pralce mało mi tych kłaczków "zeszło"...
No nic, upiorę oddzielnie.... o ile dostanę kółkową w swoje łapki
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...10037280_n.jpg
bo dziś nosiła JUlkę![]()