-
Chustomanka
Przy próbie skompletowania zestawu dla noworodki dopadł mnie syndrom "chce mi się spróbować wszystkiego, nie umiem się na nic zdecydować"
Podpowiecie? 

Z otulaczy mam:
*polarkowy Kokosi
*wełniane gatki handmade
*chcę jeszcze wełnianka, najchętniej Ecodidi, ale nie wiem czy rozmiarowy mały (szybko wyrośnie pewnie) czy OS, ale ponoć te starsze były mniejsze, nie mam jak teraz dostać takich
*Bambino Mio
*przyszłościowo Flip, pewnie pierwsze miesiące będzie dużo za duży
*Little Lamb (z czterema formowankami), ale też wydaje mi się duży
...
...rozważam jeszcze jeden otulacz PUL, tym bardziej, że zbieram po 2-3 sztuki formowanek różnych firm do wypróbowania, a w Bambino Mio pewnie nie powchodzą, bo to malutkie jest.
Póki co dybię na formowanki: tots bots, bambinex, little lamb, ecopi, lollipop. Jakieś jeszcze warte uwagi? Może mother easy? Jaki otulacz do powyższych byłby dobry? Imse Vimse? A może na lato lepiej postawić na wełnę i coś z niej dokupić? 
Do tego poza samymi formowankami trochę prefoldów, tetry i ręczniczków z ikei. Prefoldy ecopi, o innych nic nie wiem, więc możecie coś podsunąć. Tetra w rozmiarze 60x80 i 80x80. Grubsze/muśliny/itp. raczej za parę miesięcy, dobrze myślę?
Czasem też połaszę się na kieszonkę do wypróbowania: Charlie Banana 1, AppleCheeks, Itti Bitti SIO rozm.S do tego jakiś handmade. Z OS mam Fuzzi Bunz i Tots Bots Teeny Fit. Coś dalej mam patrzeć?
Uprawnienia umieszczania postów