Powiedzcie mi, co jest więcej warte sowy czy Oki Harris?![]()
Na te chwile chyba Oki odrobinke przewaza... ale reki sobie uciac nie dam
Marcel 3 lata
Dziewczyny czy ja jestem ślepa że na stronie Oschy nie widze starych chust typu NV Iona, NV Islay... chciałam popatrzeć i w ogóle
Na FB padła sugestia, że w tej kolekcji - Western Isle collection ( swoją droga czemu nie jest ona wyszczególniona w kolekcjach u nich na stronie?) będą kolory ze starych Osch czyli Jura, Islay, Iona...
Rona - rzeczywiście jest podobna do Iony
te wszystskie stare/ najstarsze Osche to były NV?
Przydałaby się na ich stronie "historia"![]()
kochane jaki jest bambys oschy?
zastanawiam sie czy brać słoneczko
i czy zdazaja się jakies "jaja" jak chusta przyjdzie?
tzn wady itd?
Co do "jaj" to osobiscie pisze, ze nic nie bylo, chusty eleganckie jak przykazano, rozmiary tez (aczkolwiek dziewczyny na forum mialy jakies akcje, no ale chyba bardziej pilnuja jak wysylaja daleko, bo z ich winy to chyba by koszty transportu oplacali? nie wiem), i ekstra szybko przychodzily za kazdym razem.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja wzięłamOsobiście co do bambusa Oschy wypowiem się jak dojdzie SN Midnight (będzie szybciej niż słoneczko
)
Mnie się zdarzyło, ale nie wada
Upolowałam na stronie SN Midnight z bambusem, a że w tej chwili rozsyłają chusty preorderowe, to wysłali do mnie SNM ale 100% bawełnę![]()
Napisałam, przeprosili, odesłałam im, wysłali do mnie właściwą, oddali kasę za przesył do nich.
Jedyny minus to okropne opóźnieniechustę kupiłam 07.05. i jeszcze nie mam jej w domu
Jeśli zwrot jest z ich winy to oddają kasę za przesył![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
No wlasnie, nie stac ich na bledy do Australii![]()
mam nadzieje![]()
Ech, chyba żadna ze mnie fanka, nic mnie już nie rusza [a nowości to już w ogóle...], jedynie Braidy.
Nawet Raven nie wywołuje drgania serca![]()
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Nouveau czy Starry Night? Mi się NV też nie widzi, no ale SN![]()
Ani to, ani to :/
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Mam różne wzory i wszystko zależy od upodobań, ale też od kolorystyki
NV wzór taki sobie, a w moim Riverze jestem zakochanajest przecudny.
SN podoba mi się, chyba w każdym kolorze
Braid łady, ale mnie nie powala.
Dzisiaj dotarła w końcu SN Midnight z bambusem![]()
![]()
Fajna jest
![]()
![]()
![]()
Z SN miałam w swoich łapkach: Mayę, Vespersa, Clovera, Asha i Aiko, wygrało u mnie Aiko zdecydowanie. Piękna, dyskretnie elegancka chusta, a do tego nośna![]()
Eden Copper Beech na stronie - wszystkie rozmiary![]()
Tylko dlaczego pisza "sale" skoro ceny dokladnie takie same, jak przy losowaniu? Specjalnie sprawdzilam swoje zamowienia.
a teraz mozna sobie zalosowac triskele honey - 50% lnu i 50% czesanej bawelny.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
sale tzn, że chusta jest wystawiana ponownie, nie tylko w dniu losowania, ale także potem wrzucają pojedyncze sztuki.
Nie rajcuje mnie ani triskele ani honey.
Nuda panie, rzuciliby jakieś porządne mięso!