amst
tulę!
amst
tulę!
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
po dlugiej przerwie ... no nie mogę się oprzeć by nie skomentować bo jest piękna ! jeszcze pamiętam niby nie tak dawno a ponad rok już zleciał.. jak tu wiele nas narzekało i marzyło o kołach..cudna szkoda, że juz nie mam kogo nosić bo bym znów wisiała przed lapkiem by ją kupić
![]()
doszły koła
![]()
rozczarowały mniekolor zupełnie inny. Ech spodziewałam sie pieknego fioletu a jest żółta śliwa. Fotki Nati totalonie źle kolor oddają
moja fota też idealna nie jest ale juz bardziej realna -fiolet jest taki biskupi. Za jasny wyszedł. Bez to hmm taki nieco złoty. też za jasno mi wyszedł.
nie są świecące, nie są cieniutkie, są śliskie. To tyle na razie... kolor mnie zabił
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Bardzo ładnie utkana chusta. Miękka z pudełka, faktycznie - jakby cieńsza ale ja tam lubie jeszcze cieńsze
Kolor jest FATALNIE oddany na zdjeciach pokazowych i minął się z oryginałem o kilkanaście dobrych tonów za co grafik powinien dostać po premii. Wiem, że inne firmy tez mają nieadekwatne swatche i wszyscy narzekają. To ponarzekałam...
Na płasko:
kolor b.b.b.trudno uchwycić...poczarowałam jak sie dało...
Jak fiolet realnie może być, tak ten złoty kompletnie mi nie leży. Dobrze, że nie kupiłam.
Ten fiolet mi się nie podoba - całe szczęście nie kupiłam![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
a mi się nati coraz bardziej podobają![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Ta rozbieżność kolorów to porażka.
To jest kurcze wprowadzanie klientów w błąd eh....
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
To najpiękniejsze zębatki jakie widziałam
(no dobra, te grafitowo-bordowe też były ładne)
Ja tego nie rozumiem - dziewczny (tu akurat amst) potrafią zrobić zdjęcie chuście, żeby oddać jej kolor, a ktoś za to odpowiedzialny u NAti- nie? No naprawdę, przegięcie....
Starsza 2009 Młodsza 2012
W ostrej fazie nawrotu chustouzależnienia<---- juz po!