Klyent nasz pan!
Natalio - dobrze, że nie do końca!
Może da się jeszcze jakoś tę chustę uratować...![]()
Klyent nasz pan!
Natalio - dobrze, że nie do końca!
Może da się jeszcze jakoś tę chustę uratować...![]()
koń skaczący przez belkę jest boski.
naprawdę mnie ubawił. taki z polotem
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Perszerony...
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
gdyby mi pokazano konia znad belki bez towarzyszy niedoli nie wiedziałabym co to za zwierzę
synek 08.2011, córeczka 02.2013.
ale tu juz inaczej wygladaja; http://www.milk-n-cotton.be/natibaby...exclusive.html
zerknijcie
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
będzie unikat![]()
Belki
Myślałam, że któryś koń coś zgubił
Szczerze, mam najbrzydszą chustę. Nawet dziwaczne wzory geometryczne Didka nie są w stanie się przebić.
Chyba ciut za daleko poszedł ten zwierzyniec w chustach
Chyba Nati najlepiej wyszły pawie. Chociaż to taka kopia Didka jeżeli chodzi o wzór.
Piękny temat .... myślałam , że będzie kolejne MUST HAVE a tu taka kiszka![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
poczułam w sobie pragnienie tworzenia.
hopsające stado to kosmos, ale jeszcze ten bolesny wzorek na górze i dole, plus kolorystyka... nie wierzę. a w ogóle co będzie widać po zawiązaniu? niezidentyfikowane obiekty trykające?
co dalej, co dalej?
dziki ryż?
Zaiste kosmos jest jeszcze niewykorzystanym wzorem. Układ planetarny! Ufoludki! Latające spodki! Rakiety! Astronauci! Walentyna Tiereszkowa z dzieckiem w chuście śmigająca po orbicie.
(No dobra, z tym ostatnim mnie poniosło, ale układ planetarny i ufoludki to czemu nie, skoro jest już droga mleczna i robociki. Na planety sama bym chętna była.)