Pokaż wyniki od 1 do 20 z 237

Wątek: NappiMe

Mieszany widok

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schantie Zobacz posta
    Nie widzę powodów dla których miałabym nie założyć na pupę kieszonki nawet latem. To nie jednorazówka, a ile dzieci się w tym parzy latem, - współczuję.
    A przy formowance nie zakładasz otulacza? sama formowanka przecież może przeciec!!
    Dzięki za odpowiedź
    Myślałam o wełniaku na formowanki, aby nie było nic sztucznego. Ale jeśli zakładacie kieszonki nappime i nie ma odparzeń, to będę stosowała system mieszany.

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    Dzięki za odpowiedź
    Myślałam o wełniaku na formowanki, aby nie było nic sztucznego. Ale jeśli zakładacie kieszonki nappime i nie ma odparzeń, to będę stosowała system mieszany.
    Ja nieśmiało napiszę, że jednak zdecydowanie opowiadam się za Twoją pierwszą wersją...

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Ja nieśmiało napiszę, że jednak zdecydowanie opowiadam się za Twoją pierwszą wersją...
    Wiem, wiem Ty kochasz formowanki
    Wyjdzie w praniu. Na razie zapowiada się, że lato będzie bardzo krótkie. :/

Chustomanka Awatar werka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

no właśnie czy w lecie takiemu maluchowi nie będzie za ciepło w formowance i otulaczu np. ecodidi? zastanawiałam się nad tą kwestią ostatnio...
    Losanna Twoje faworytki kieszonki to teraz NappiMe?

edit: ups to chyba nie tutaj miałam napisać... wybaczcie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez werka Zobacz posta
    no właśnie czy w lecie takiemu maluchowi nie będzie za ciepło w formowance i otulaczu np. ecodidi? zastanawiałam się nad tą kwestią ostatnio...
    Losanna Twoje faworytki kieszonki to teraz NappiMe?

edit: ups to chyba nie tutaj miałam napisać... wybaczcie.
    Z polskich kieszonek preferuję dwie firmy. Wśród nich jest nappime. Natomiast na lato, ze względu na cienki polar, wydają się być lepsze od innych kieszonek.

Chustomanka

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania i przepraszam za małą obsuwę czasową z wystawieniem recenzji

Pierwsze wrażenia: o rety jaka mała pielucha! Nie zmieści się na 13-kilowy zadek syna, nigdy w życiu! Ale zakładam i o dziwo, nie tylko się zapięła ale jeszcze z zapasem napkowym

Dziecię chodziło w niej prawie trzy godziny i nic nie przeciekło.

Pieluszka jest milusia w dotyku i śliczna.

POLECAM

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Dziękuję za możliwośc testowania, testerka 2,5 roku 14 kg.

Pieluszka ma bardzo fajny krój, zapiełam córę na maksymalne napki, pieluszka była testowana podczas drzemki w dzień, dołożyłam do tego ręcznika bambusowego jeden wkład mikrofibrowy i wytrzymała, łóżko suche
    Pul w pieluszce bardzo miękki i rozciągliwy, nie podobało mi się to że pul jakby się rozwarstwiał porobiły się w nim takie bąbelki, w jedny miejscu zauważyłam że w tej folijce w środku jest nawet malutka dziurka. Pieluszka była z tej najnowszej kolekcji więc była prawie nowa a już ten pul się taki porobił, gdybym była klientem pewnie bym reklamowała

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Losanna Zobacz posta
    Wiem, wiem Ty kochasz formowanki
    Wyjdzie w praniu. Na razie zapowiada się, że lato będzie bardzo krótkie. :/
    Latem z pewnością - po domu bez otulacza. Ale tak w ogóle to ja przede wszystkim kocham wełnę - z formowankami lub z wkładami. Teraz lecimy głównie na różnej maści wkładach, bo mniej na pupie i zwykle nie potrzebuję wersji superchłonnej.

Uprawnienia umieszczania postów