Strona 59 z 88 PierwszyPierwszy ... 949515253545556575859606162636465666769 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,161 do 1,180 z 1757

Wątek: Stosiki pieluszkowe

Chusteryczka Awatar essmay

Domyślnie

Lulka to kot miniaturowy, za to mruczy jak trzy w normalnym rozmiarze (mam nadzieję, że właśnie małej nie obudzi tym hałasowaniem)

Aliszia brzuszek faktycznie ma niesamowicie chłonny

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aliszia Zobacz posta
    Jak to Lulka nie jest pieluchą?!!?! Przecież z pewnością jest bardzo chłonna!

Lilsi, stosik wcale nie taki mały!

Lulka is the BEST!! A mój stosik mały, bo przypominam że mam bliźniaczki do pieluchowania
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Chusteryczka Awatar Kilerek_81
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

to i ja pokażę swój stosik po zmianach

Ostatnio edytowane przez Kilerek_81 ; 31-03-2013 o 16:52

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kilerek_81 Zobacz posta
    to i ja pokażę swój stosik po zmianach

Piękna ta dżinsowa!

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    Piękna ta dżinsowa!
    to Bum Cheks czy jakoś tak

Domyślnie

to Bum Cheks czy jakoś tak
    a to wiem chyba, AIO? chciałam zakupic stąd http://www.birth2potty.co.uk/CSCART/...nim-nappy.html ale w końcu wybrałam coś innego
    nie mniej jednak jest przeurocza

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

a to wiem chyba, AIO? chciałam zakupic stąd http://www.birth2potty.co.uk/CSCART/...nim-nappy.html ale w końcu wybrałam coś innego

35 funciaków!!!! to chyba ze złotej niteczki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lilsi Zobacz posta
    35 funciaków!!!! to chyba ze złotej niteczki
    i dopiero żal jak by od razu taką pielę ochrzcił kupskiem...
    ale ładna jest

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

Kilerku,czy u Ciebie w stosiku jest pieluszka z Angry Birds...? Mojemu straszakowi by się spodobało, jakby brat taką na pupie nosił Co to?

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Przykładowa aukcja na Allegro z wściekłymi ptakami http://allegro.pl/pieluszki-pieluchy...137790797.html
    Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.

Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Kilerku,czy u Ciebie w stosiku jest pieluszka z Angry Birds...? Mojemu straszakowi by się spodobało, jakby brat taką na pupie nosił Co to?
    tam mam te ptaki to ekobambino

to nie jest ta pieluszka, która linkujesz. W każdym bądz razie nazwy są różne. Ta która ja mam to kieszonka z wszytym wkładem i dodatkowym do środka.

Domyślnie

to nie jest ta pieluszka, która linkujesz. W każdym bądz razie nazwy są różne. Ta która ja mam to kieszonka z wszytym wkładem i dodatkowym do środka.
    to podobne są
    ja mam bumcheeksa z rybką na pupsku, też wkład wszyty i dodatkowy - niesamowicie chłonna jest!

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

To i ja pokażę swój stosik, ku pamięci

Od lewej:
    1. Otulacze: wełniaczek "Podaj dalej", 3 Flipy, Weehuggers, 2 Imse Vimse, wielki TotsBots (kupiony dla sikającego wtedy w nocy starszego) i kapieluszka Cushie Tushies

2. Kieszonki: MałeMe, FuzziBunz, Bumgenius (Chelsea Perry), 3 Charlie Banana, 2 Babyetta

3. Kieszonki: 6 Nappime, 2 chinki (Popfish i Gzooby)

4. AIO i SIO : 2, Tots Bots, 2 Itti Bitti (Tutto i D'Lish)

5. Formowanki: nocna Pupeko, Babyetta, 4 Imse Vimse, 2 Tots Bots Bamboozle, Little Lamb

No i kilka tetr bambusowych, ręczniczków z Ikea i dodatkowych wkładek, ale do zdjęcia nie ma co ich ustawiać
    Czekam też na dwa wełniaczki od Magnolii i jeszcze będę zamawiać kolejne dwa.

Ha, nie wierzę, że udało mi się zebrac wszystko razem - to na okazję wielkiego otłuszczania i strippingu Do wrzucenia zdjęcia tutaj zbieram się już od kilki miesięcy

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

i dopiero żal jak by od razu taką pielę ochrzcił kupskiem...
    ale ładna jest
    no piekne, ale 35 funciakow !!!! tyle na stanik mi bylo szkoda jak dobrze ze HM tutejsze sa piekne i nie az takie dogie - mozna nawet kupe robic

Jago! ladny stosik caly czas sie zastanawiam nad wełniakami - czy one sa dobre na lato, czy lepszy polar ? ,musze cos na te wszytkie formowankimoje wymyslic bo w drodze 4 little lamb bambusowe na nocki moich ksiezniczek

Chustoguru

Domyślnie

wełna lepsza o ile nie uczula i chyba najlepsza

Chustofanka Awatar Blafia
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Wg mnie też wełenka najlepsiejsza
    Ostatnio dokupiłam jeszcze trzy pary gatków wełnianych i teraz żałuję, że wcześniej tyle kieszonek i pulowych otulaczy nakupiłam. Jak tylko się zrobi cieplej to Hania będzie latać w formowankach+gatki, albo gatkach z samym wkładem.
    Gatki nie chłoną wilgoci ani zapachów, nie przeciekają, można używać wielokrotnie, regulują temperaturę, więc można je ubierać też w upały i jeszcze można takie piękne wzory kupić - jak dla mnie super!

Domyślnie

Ja miałam sceptyczne podejście do wełny, bo się bałam że gruba i gryzie. I jedna z dziewczyn mi doradziła otulacz pupulki, i nawet moja mama nie mogła uwierzyć że to miękkie i milutkie to wełna...

Chustomanka Awatar Aliszia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

A ja jakoś tak uderzyłam w pulowe kieszonki, nie przekonana do formowanek... ale gacie Storchena tak mi się podobają, że chyba sobie jakichś poszukam
    Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aliszia Zobacz posta
    A ja jakoś tak uderzyłam w pulowe kieszonki, nie przekonana do formowanek... ale gacie Storchena tak mi się podobają, że chyba sobie jakichś poszukam
    U nas na noc formowanki jednak się bardziej niż kieszonki sprawdzają. Zwłaszcza jak młody śpi bez pobudki 6 h, to szkoda mi go na przewijanie budzić... Kieszonki niektóre nie wytrzymywały

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blafia Zobacz posta
    Wg mnie też wełenka najlepsiejsza
    Ostatnio dokupiłam jeszcze trzy pary gatków wełnianych i teraz żałuję, że wcześniej tyle kieszonek i pulowych otulaczy nakupiłam. Jak tylko się zrobi cieplej to Hania będzie latać w formowankach+gatki, albo gatkach z samym wkładem.
    Gatki nie chłoną wilgoci ani zapachów, nie przeciekają, można używać wielokrotnie, regulują temperaturę, więc można je ubierać też w upały i jeszcze można takie piękne wzory kupić - jak dla mnie super!
    Zgadzam się w 100 procentach. Mam na razie jeden otulacz-gacie i jestem zachwycona. Żaden Flip czy IV mi sie tak w nocy nie sprawdza na nocną formowankę. W dzień też gacie są super. Do tego rzadko prać trzeba. Jak na razie rewelacja, czekamy na kolejne zamówione u Magnolii.

Uprawnienia umieszczania postów