no właśnie, poza tym jak tak każdy może, to dużo tego będzie.. hmm.. już nie jęczę, no.![]()
no właśnie, poza tym jak tak każdy może, to dużo tego będzie.. hmm.. już nie jęczę, no.![]()
W przyszłym tygodniu ma ruszyć preorder.
Tak sobie patrzę na NV Raven i SN Midnight i ciężko mi sobie wyobrazić różnicę między SNM i SNR.
Kolor?
A skąd wiesz, że przyszły tydzień? Kiedy szczegóły? Jestem bardzo ciekawa jak z płatnościami będzie, ile na początek trzeba wyłożyć... I czy będą jakieś limity?
Ja na 100% biorę Ravena, ale chciałabym coś jeszcze.... Sama nie wiem co![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
10% i bez limitów.
Ja na pewno Nebulę biorę. I myślałam o Ravenie, ale różnica kolorystyczna z Midnight będzie chyba minimalna.
Kurcze, SNRaven to będą czarne kropki na jasnym tle. Ale za to ona będzie bardziej dwustronna od Midnight. Tak wynika z mojego skomplikowanego procesu myślowego
.
Fotki porównawcze:
bez lampy
z lampą
I z drugą stroną Ravena
![]()
nice nice, choinka...
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Midnight będzie czarno biała a raven czarno srebrna(szara). Na bank SN raven będzie cudna!
Ja zaczęłam właśnie łamanie mojego ravena![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Jak będą to padnę![]()
Chyba powinnam zacząć czytać te komentarze, bo na bieżąco nie jestem....no ale ludziska tyle tego produkują, że mi się nie za bardzo chce....
Ważne żeby były te niebieskie różyczki![]()