Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Najtańsze formowanki. Ile kosztują? Gdzie kupić? I czy warto?

Chustomanka Awatar Gundi
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie Najtańsze formowanki. Ile kosztują? Gdzie kupić? I czy warto?

Do tej pory używam tylko kieszonek i tylko w ciągu dnia (na noc pampersy). Ale chciałabym zrezygnować z jednorazówek a z tego co się orientuję to na noc najlepsze formowanki.
    Kieszonki mam najtańsze z Allegro, bo za 20zł + przesyłka. Chętnie bym wypróbowała wielo również w nocy, ale nie wiem gdzie i jak szukać, żeby kupić tanio formowankę i otulacz (najchętniej w jednym miejscu ze względu na przesyłkę). I czy w ogóle najtańsze pieluszki nadają się na noc?
    2009 2012

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gundi Zobacz posta
    Do tej pory używam tylko kieszonek i tylko w ciągu dnia (na noc pampersy). Ale chciałabym zrezygnować z jednorazówek a z tego co się orientuję to na noc najlepsze formowanki.
    Kieszonki mam najtańsze z Allegro, bo za 20zł + przesyłka. Chętnie bym wypróbowała wielo również w nocy, ale nie wiem gdzie i jak szukać, żeby kupić tanio formowankę i otulacz (najchętniej w jednym miejscu ze względu na przesyłkę). I czy w ogóle najtańsze pieluszki nadają się na noc?
    A jeszcze niedawno zakładałaś temat po co komu pieluchy bez pulaDa sie tanio kupić formowanki na noc i otulacze, ceny uzależnione są od popytu i mody. Jeszcze niedawno zalkładałam temat o niedocenianych pieluchach i tam jest m.in. o tym jak popyt wpływa na cenę. A co do konkretnych ofert musisz udać sie na bazarek
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar Gundi
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    A jeszcze niedawno zakładałaś temat po co komu pieluchy bez pula
    I właśnie od tego momentu zaczęłam się nad formowankami zastanawiać Czytając to forum cały czas się czegoś nowego dowiaduję
    2009 2012

Domyślnie

ja rowniez chetnie sie przylacze do tematu... pogubilam sie i to ostro.
    moj syn pieluchowany jednorazowo, chcialam sprobowac wielo na noc i dupa..

chyba odpadne... i wroce do jednorazowek.

zakupilam kieszonki i nie daja rady.
    sprobuje jeszcze formowanek i otulaczy i jak to nie da rady to wracam do jednorazowek...

Chustoholiczka

Domyślnie

osobiście polecam watek który założyła Wiewiórka o niedocenionych pieluchach
    Mojego syna pieluchowałam na noc wielorazowo.

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

posłużę linką http://www.chusty.info/forum/showthr...niane-pieluchy
    oczywiście też syna pieluchuję wielorazowow nocy bez przecieków
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Ja od niedawna pieluchuję wielorazowo w nocy i jedyne co się sprawdza to dobra chłonna np. bambusowa formowanka i otulacz pul albo wełniane gatki kieszonki to nawet w dzień długo nie wytrzymują

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustofanka

Domyślnie

a u mnie w dzień wielo a w nocy jednak jednorazówka,to jedyny sposób by syn przespał nockę i nie zrywał się około 3-ciej rano i nie spał już do rana.Jednak kiedy był młodszy egzamin zdawała formowanka nawet dzienna pupeko i welurowa eko_mama,lub chinka z podwójnym wkładem(bambus i mikro).Teraz dałam sobie trochę na luz,jednak na wiosnę wróce do całkowitego wielo,teraz muszę wykorzystać te pieluchy co kupilam w promocji nim mały mi z nich wyrośnie,z pewnością jednak będę musiała stosik uzupelnić o kilka formowanek chłonnych nawet mega chłonnych i jakieś chłonne składaki bo sama tetra nie daje już rady...Co do cen sądzę,że eko_mama ma jeszcze przyzwoite ceny,litle lamb(choć nie znam tych formowanek,ale zastanawiam się nad zakupem)i pupusia widziałam ostatnio po około 26 zł,ale ich też nie znam.A czy warto na pewno warto wygoda i komfort użytkowania!!!Czasem tylko żal chować te śliczne wzorki pod otulacz...
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

POtwierdzam ze wątek o niedocenianych pieluchach jest BARDZO ciekawy. Moje zakupy na noc, zrobiłam na podstawie informacji z tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów