tak na marginesie laktoza z mleka kobiecego jest inaczej trawiona i tolerowana niż laktoza z mleka krowiego
Tormentiol nie nadaje się do smarowania u małych dzieci,można używać tormazol (jest bez kwasu bornego)
tak na marginesie laktoza z mleka kobiecego jest inaczej trawiona i tolerowana niż laktoza z mleka krowiego
Tormentiol nie nadaje się do smarowania u małych dzieci,można używać tormazol (jest bez kwasu bornego)
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
mi się kupa ZAWSZE wyleje na otulacz![]()
otulacze BambinoMio jjak dla mnie schną długo. moje kieszonki Charlie Banana schną szybciej.
i przemyśl jednak zakup używanych - dużo taniej a jak je dostajesz to wyglądają najczęściej jak nówki. zniszczone są co najwyżej rzepy .
nietolerancja laktozy potwierdzona? a ta pupka zagrzybiona byla czy nie ?
Ja o tormentiol to się z rodzinnym aż pokłóciłam,a Natala miała juz 4 lub 5 lat,że dziecka to ja tym smarować nie będę. W szpitalu na noworodkach Tormentiolem smarowali pupki, Natka od niego wyglądała jak pawian, dopiero bepanthen pomógł, teraz planuje zabrać swoje pieluszki a nie Pampersy, maść cholesterolowa a położne i pielęgniarki noworodkowe niech myślą co chcą.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
u nas w szpitalu na pupe tylko czystą lanolinę polecali
Mama Kubusiai Basi
yanette, jak tam u was?
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
lepiej, pupcia zaleczona całkowicie !!
zdarzają się lekkie zaczerwienienia ale wystarczy powietrzyć i sie nic nie paprze
![]()
Mama Kubusiai Basi