Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 52

Wątek: Chinki kupiłam z Kanady, bardzo fajne :)

demona
    Guest

Domyślnie

czy ja dobrze widze, temperatura prania poniżej 30????

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

na pieluszce chyba 40 ale teraz jestem w pracy i nie sprawdze
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustonówka Awatar Madzinka
    Miejscowość
    Ruda Śl.

Domyślnie

Dziewczyny a czy z tego ebaya można zamówić do Polski? Mój angielski taki łamany, ale jak dobrze rozumiem to jest tam lista krajów, do których nie wysyłają, w tym Polska. Dobrze rozumiem?
    Bardzo fajne te pieluszki, kompletujemy powoli stosik i przedałoby się coś więcej.

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Chyba tak :/

Chustonoszka
    Miejscowość
    Lublin/Londyn

Domyślnie

Sliczne wzorki, no ale ja sie juz nie skusze bo i tak mamy za duzo. Jeszce mam kilka chinek nie zuzytych od x czasu. A w UK sa takie na ebayu tylko, ze wysylka z Chin wiec moze byc clo dodane przez Royal Mail.

Chustonówka Awatar Madzinka
    Miejscowość
    Ruda Śl.

Domyślnie

To jeszcze podrążę temat, rzeczywiście są na ebay angielskim http://www.ebay.co.uk/itm/WHOLESALE-...item2a24f1116d
    Tutaj wysyłka jest do Polski za darmo. Czyli dobrze rozumiem, że jak sobie konto na Paypalu założę, to mogę kupować na tym ebayu, wcześniej tylko by trzeba przez paypala przewalutować na funciaki?

Chusteryczka Awatar Kilerek_81
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Madzinka Zobacz posta
    To jeszcze podrążę temat, rzeczywiście są na ebay angielskim http://www.ebay.co.uk/itm/WHOLESALE-...item2a24f1116d
    Tutaj wysyłka jest do Polski za darmo. Czyli dobrze rozumiem, że jak sobie konto na Paypalu założę, to mogę kupować na tym ebayu, wcześniej tylko by trzeba przez paypala przewalutować na funciaki?
    Paypal sam Ci przeliczy na funty,

Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez demona Zobacz posta
    czy ja dobrze widze, temperatura prania poniżej 30????
    Na pieluszce 40

Chustofanka Awatar Anushka
    Miejscowość
    śląskie

Domyślnie

ewaibartek, jak Ci się sprawdzają te pieluszki na dłuższą metę? Tak się zastanawiam czy jak ten bambus, który jest przy pupie nasiąknie, to czy nie oddaje wilgoci na ubranko? Bo mikropolar chyba mniej nasiąka. A nie miałam nigdy nic z bambusem od pupy i ciekawa jestem. Na ebayu te bambuski królują

Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

na ubranko to nie, bo chroni je PUL

Miejscowość
    śląskie

Domyślnie

Dzięki za odp. Wiem, wiem, że PUL chroni, tylko mi czasem w kieszonkach przesiąka na ubranko w nogawkach, przy udkach jak zbyt mokra pielucha, albo sik pójdzie w bok stąd zastanawiałam się czy bambus nie będzie bardziej awaryjny w tym miejscu.

Chustonoszka

Domyślnie

Niektóre dziewczyny pisały, że właśnie bambus lepszy jak są przecieki przy nóżkach. Jak miałam problem z przeciekającymi kieszonkami to właśnie jedna dziewczyna polecała mi kieszonki z bambusem bo przez polar wilgoć tylko przenika a bambus ją wchłania też po części więc nie wypływa bokiem. Nie przetestowałam tej opcji powiem szczerze więc nie wiem ale donoszę co mi poradzono

Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avelaa Zobacz posta
    Niektóre dziewczyny pisały, że właśnie bambus lepszy jak są przecieki przy nóżkach. Jak miałam problem z przeciekającymi kieszonkami to właśnie jedna dziewczyna polecała mi kieszonki z bambusem bo przez polar wilgoć tylko przenika a bambus ją wchłania też po części więc nie wypływa bokiem. Nie przetestowałam tej opcji powiem szczerze więc nie wiem ale donoszę co mi poradzono
    właśnie, a tak wogołe to pieluchowanie chłopaka ktory nie wiadomo jak sika to bardziej przeklęta sprawa, ja zaliczyłam z Ksawerym tyle wpadek,że odechciewało mi sie pieluchować wielo,a z Sara jest lepiej, ale też dlatego,że wogole nie mam wkładów mikrofibrowych tylko same bambusy

Miejscowość
    śląskie

Domyślnie

Dzięki dziewczyny! Człowiek tyle wielopieluchuje a i tak cały czas się uczy czegoś nowego
    My też stopniowo przerzucamy się z wkładek mikrofibrowych na bambusowe (powoli, bo jednak bambuski droższe).

Chustomanka Awatar Linus
    Miejscowość
    Reda

Domyślnie

śliczne wzory
    a jak jest z tymi Gzooby? dobre są? jak z przeciekami?

Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

wg mnie chinki o tym kroju mozna wziac do jednego wora- przecieki zaleza od wkładu i czestotliwosci zmieniania.

Chustomanka
    Miejscowość
    Usa

Domyślnie

Śliczne są!

edit: Obejrzałam, znalazłam na brytyjskim ebayu i juz prawie zamówiłam, kiedy przypomniałam sobie, że w sumie to nie potrzebuję... Ale może jeszcze się skuszę
    Ostatnio edytowane przez Jago ; 17-01-2013 o 23:45

Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Śliczne są!

edit: Obejrzałam, znalazłam na brytyjskim ebayu i juz prawie zamówiłam, kiedy przypomniałam sobie, że w sumie to nie potrzebuję... Ale może jeszcze się skuszę
    oj tam, nie potrzebujesz

Chustonówka Awatar tynka

Domyślnie

ale ładne wzorki.myślałam, że już jestem pieluchozaspokojona a tu proszę z bambusem to w sumie mogłabym dokupić...a co tam
    Łobuziak 08.06.2012
    Kwiatuszek 21.03.2014

Chustonoszka

Domyślnie

Ja też odkryłam fajne pieluszki na allegro - ecobambino. Wzorów może nie ma dużo ale to chyba pierwsze pieluchy One Size jakie pasują na moje dziecko! Kupiłam otulacz na próbę i rewelacja. Super się dopasowuje, pul mięciutki, nic nie przecieka i co ważne gumki się w ogóle nie odciskają. Teraz chce przetestować kieszonki. Ten otulacz jest dla mnie lepszy niż nie jedna firmówa. Ktoś tu już o nich wcześniej pisał na forum no i w sumie miał rację. Szkoda, że z bambusem mają tylko jeden wzór Chętnie bym spróbowała. Przepraszam za Off top ale nie mogłam się powstrzymać

Uprawnienia umieszczania postów