Oby się znalazła
noruniu, jakby co, to my jesteśmy na COŚ umówione na luty. Pomyśl, co byś chciała.
Jutro przyjdzie - zobaczysz![]()
Jasne
Czerwoną włóczkę mam już w domu, nawet mitenki dla Ciebie popełniłam, żeby zobaczyć, jak się robi z tej wełny (równiutko, ładnie wychodzi).
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Przemyslalam sprawe, obejrzalam garderobe i.. torebkii... na razie spasuje. Doszlam do wniosku, ze poza czerwienia jednak przydaloby sie cos neutralnego, typu bez...
Takze poczekam na razie na czerwony komplet.
(a moge Cie poprosic o przeslanie mi moze na PW zdjecia mitenek? Jesli nie sprawi Ci to klopotu oczywiscie). Moglabym sie juz nimi cieszyc na Nowy Rok.![]()
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
jupi!!!
Aksamitko!!! zobacz jaki dobry dzień, to co bierzesz
hihihihiih
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
nie ma bata, zapewne już pozamiatane,bo Aksamitka zachorowała na ten kolor![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Aksamitko, nie chowaj się w lodówce, ja Cię proszę! Już się martwiłam, że zachorowałaś - tak długo Cię nie było... I pustki w domu moim
W takim razie śliwka leci do CiebieCo do szczegółów (robimy czapę?) to poproszę na priv.
Hainaut, postaram się cyknąć zdjęcie mitenek, ale nie obiecuję, że dzisiaj. Spróbuję...
Żeby miło i kolorowo zakończyć ten rok, ciąg dalszy wczorajszej sesjiKomplet już zaakceptowany przez właścicielkę - tylko Wam pokażę:
![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 16-01-2014 o 19:50
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
A naprawdę jestem chora
I wszyscy chorzy w domu. mały wziął i do kompletu zagorączkował znowu wysoko...
Priva pośle z domu juz,bo w przychodni siedzę i muszę oprzytomnieć zaraz![]()
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
Asiu jak zwykle piękne zdjęcia bo o dziełach nie wspomnę
a ja jak zawsze jestem pod wrażeniem kurtki Twej![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Dzięki![]()
A chusta może podgryzać osoby bardzo wrażliwe. Na liście włóczek z włoskiem, jest to jedna z mniej podgryzających (chyba mniej niż Twoja morska). A czapka i rękawiczki są zrobione z tej samej włóczki, co Twój morski komplet.
Dziękuję, kochanaJa sobie wymyśliłam niespodziankę dla Twojej Nelly na wiosnę, ale na razie nic jej nie mów. Za to, że tak pięknie pozuje i robi zdjęcia
A kurtka powinna iść już na śmietnik, bo ma tyle lat, co mój syn (czyli 4,5) i była co sezon intensywnie eksploatowana. Dobrze, że na zdjęciach jeszcze jako tako wygląda, bo bardzo ją lubię![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu dziś dotarł do mnie cyklamenowy komplet od Ciebie jest przecudowny
Czapa leży super i fajnie się w niej czuje i uwaga nic nie gryzie, to moja włóczka idealna
a szal super taki ciepły i duży i będzie się teraz fajnie sprawdzał do kurtki a na wiosnę i jesień na sweter
aha i kolor jest rewelacyjny, bałam się że będzie trochę w róż wpadał ale nie, to piękny odcień fioletu
dziękuję bardzo i teraz będę cicho podglądać a na wiosnę może się w kolejce ustawię, zobaczymy
też już zakładam własną kolekcję od Magnus
pozdrawiam cieplutko
Ja mogę powiedzieć,że Magnus dokonała tego czego nie zrobiły ze mną chusty do noszenia dzieci:
buduję swój przemyślany stosik
I będę go używać znacznie dłużejDzięki Asiu!