Ciekawe czy oglosza, czy tez puszcza jak grom z jasnego nieba... Tak czy inaczej zlapanie jej bedzie graniczyc z cudem![]()
Ciekawe czy oglosza, czy tez puszcza jak grom z jasnego nieba... Tak czy inaczej zlapanie jej bedzie graniczyc z cudem![]()
Marcel 3 lata
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Rozmowa z córką:
Kochanie, choc pomocy mi potrzeba
Zobacz-ładna ta chusta
-Córka kiwa ze tak
Podoba Ci się
-Tak
a będziesz taką nosić...po chwili zastanowienia
-Nie
kurza twarz, trafiła mi się córka minimalistka
ps: ostatnio zaszczytu noszenia dostępuje też orient...czyli mamy 2 osche czerwone i orient, reszta leży chyba ze jest gorączka, tfu tfu
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Mam Obsidiana 6 i Mallo 5.
Całkiem łatwe to było muszę przyznać. Aż podejrzane. Tyle ich wypuścili, czy co?Bo ja to bym je przehandlować chciała, zwłaszcza Mallo. Inne cuda mi się marzą
.
łatwo było bo pewnie trafiłaś na moment kiedy wypuścili
jeszcze wtedy strona nie była przeciążonai poszło gładko
a mallo z pewnością dobrze przehandlujesz![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
A ja jak zwkle ne mam nic, jak zeszłam na przerwę w racy to już było wszystko porezerwowane i nie udało się wyłapać, buuuu![]()
Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)
gratulacje dziewczyny
ja dzis w okopach byłam![]()
Kruszynka 2010
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i
A ja na silowni...
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Marion!~no wielkie gratki!!!
Kruszynka 2010
BabyLedWeaning
moje zwierzaki i