Jadę do Hrubieszowa!
Jadę do Hrubieszowa!
Doula. Mama małej Polki, urodzonej16 czerwca 2012.
a ile za nia zaplacilas![]()
Prezes 2009Sikorka 2012
no ładnie![]()
PIĘKNA!Lubelskie obfituje w chusty
![]()
W ogóle podobno u nas najlepsze ciuchlandy są![]()
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Czuję się "mega" wyróżniona, ze mi też się udało. Dużo czasu spędzam na ciuchach. W pewnym sensie to "każdą wolną chwilę i złotówkę" a nie mam ich teraz za dużoJuż amerykańskie Migusie były dla mnie szokiem a teraz ten didek. W sumie to nie bardzo wiedziałam, że taki był choć coś musiałam podświadomie kojarzyć bo raz zerknełam na stos takich narzut itp. odwróciłam wzrok i automatycznie wróciłam bo mnie ruszylo a że metka wystawała to już wątpliwości nie było. Po skasowaniu i wyjściu niemogłam się skupić na innych, przedświątecznych zakupach
![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
Zmierzyłam dziś w końcu tę moją szmatę i okazała się być w rozmiarze 8 czyli 5,75 m bawełnianej Aare!![]()
Zuzanna (16.02.2011), Lilianna (27.05.2014)
"W obawie, by śmierć nie wydarła dziecka, wydzieramy dziecko życiu; nie chcąc by umarło, nie pozwalamy żyć." J.Korczak
Polowałam i polowałam, wiedziałam, że sie kiedyś uda. Kupiłam dziś elastyka Kari Me za 3 dychy, drogo, bo dostawa była, ale i tak się cieszę, teraz czas postarać się o wypełnienie chusty
![]()
rany, ale wątek!
nie wiedziałam, że na szmatach bywają chusty
a chadzam całe życie
a powiedzcie, one lezą tam gdzie pościele i obrusy?
gdzie szukać?![]()
roznie one leza. Ja swoje indio mam z dzialu tekstylia domowe choc powinno lezec tam gdzie materialy. Kange wyciagnelam spomiedzy serwetek. Podobno mieszkaja tez miedzy zaslonamiTrzeba miec oczy dookola glowy, bo inne babki moga niesc do kasy jako mega bieznik.
w szmateksie, w którym poluję na pieluchy wielo na firmę powstał kosz 'tkaniny'
więc się pytam babek, czy się pojawiają takie długie, wąskie pasy materiału
a one że tak, że dzisiaj rano był taki śliczny szary w pawie, ale jakaś starsza pani wzięła na serwerę, bo jej do zasłonek będzie pasowało
a siostra mi wczoraj mówiła, że chyba jej mignęła chusta w szmateksie, ale kompletnie nie miała czasu szperać :/
że mi się nie chciało tam z samego rana pofatygować...
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
serweta w pawiebabcia szczęściara
Ja bym nie mogła wiedzieć takich rzeczy, tzn. że była chusta i ktoś ją kupił na bieżnik/zasłonę albo coś takiego bo bym chyba codziennie rano biegała i przebierała w szmatach i żałowała, że to nie JA ją znalazłam...
Ja u siebie raz pytałam, ale panie nie widziały takich "materiałów" długich, więc jest nadzieja, że coś się kiedyś znajdzie.